Joulun lähestyessä on täydellinen hetki pohtia, miten voit tuoda iloa ja joulumieltä asiakkaille ja työntekijöille. Yrityslahjat ovat erinomainen tapa vahvistaa asiakassuhteita ja ilahduttaa omaa tiimiäsi.

Tässä muutamia hauskoja ja hyödyllisiä ideoita, joilla voit tehdä vaikutuksen tänä juhlakautena!

Yrityksen logolla varustetut joulukortit 

Lähetä asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi kortti, jossa komeilee yrityksesi logo ja lämmin joulutervehdys. Tämä pieni ele jättää vaikutuksen ja levittää joulumieltä asiakkaidesi arkeen – samalla se on myös ovela tapa muistuttaa heitä yrityksestäsi.

Kalenterit 

Kalenteri – se klassikko, jota ilman uusi vuosi ei käynnisty! Anna asiakkaillesi tai työntekijöillesi lahja, joka roikkuu seinällä koko vuoden ja muistuttaa joka ikinen päivä siitä, kuka sen antoi (vink vink, se olit sinä). Voit suunnitella kalenterin täysin oman näköiseksesi Niinin suunnittelutyökalulla – lisää logot, hauskat kuvat ja viestit. Me painetaan se kasaan, ja bam, koko vuoden näkyvyytesi on taattu!

From 0,00
From 0,00

Joulukortti

(1)
From 0,00
From 0,00

Muistivihkot

Personoidut muistivihot ovat loistava lahja asiakkaillesi ja työntekijöillesi, jotka arvostavat sekä käytännöllisyyttä. Lisää kansiin yrityksesi logo tai vaikka pirteä joulutoivotus – ja voilà, lahja, joka ilahduttaa vielä pitkään joulun jälkeen! Muistivihko pysyy taatusti pöydällä lähellä ja tuo käytännöllisyyttä arkeen. 

Lahjakortit

Lahjakortit eivät koskaan mene pois muodista! Anna asiakkaillesi tai työntekijöillesi mahdollisuus valita itse, mitä he eniten tarvitsevat. Painotalon tyylikkäät, personoidut lahjakortit voidaan painaa laadukkaalle lahjakorttipaperille, ja ne voi koristella yrityksesi logolla tai jouluisella teemalla. Tämä lahja tarjoaa saajalleen vapautta ja samalla muistuttaa yrityksesi huomaavaisuudesta.

Herkkukori

Kokoa asiakkaille tai työntekijöille herkkukori, joka sisältää paikallisia herkkuja, kuten glögiä, pipareita ja suklaata. Herkulliset ja kauniisti pakatut yrityslahjat ovat aina suosittuja, ja herkkukori on täydellinen tapa tuoda joulun tunnelmaa. Voit lisätä mukaan brändätyn pullokassin, johon sujautat glögipullon, tai yksittäisen suklaalevyn, jonka kääre on personoitu yrityksesi logolla. 

From 0,00
From 0,00
From 0,00

Viimeistely kuntoon – lahjapaperit ja pakettikortit

Kaunis paketti on kirsikka kakun päällä! Lahja ole mitään ilman pakettikorttia, jossa komeilee yrityksesi logo ja hauska jouluntoivotus. Meiltä löydät tyylikkäät ja personoidut lahjapaperit ja pakettikortit, jotka antavat lahjoillesi sen viimeisen silauksen. 

Oli joululahjasi sitten kortti, kalenteri tai suklaarasia, tärkeintä on lämmin ajatus, joka välittyy sen mukana.