Skip to content

Nopeus, tyytyväisyys ja ideointi, sen sinulle takaamme!

Asiakastutkimuksemme (2019) mukaan valtaosa asiakkaistamme arvostaa nopeutta ja meitä on usein kiitelty nopeudesta. Ja siihen meillä myös panostetaan. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita. Teemme mielellään asiakkaiden kanssa yhteistyötä, koska sillä rakennetaan maailman parhaat ratkaisut. Takuuvarmasti.

Tyytyväisyystakuu

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita. NPS-lukemamme on huikeat 47. Asiakkaamme siis suosittelevat meitä mielellään ja ovat palveluihimme tyytyväisiä. Siksi myös lupaamme, että jos tuote ei miellytä, niin teemme korjaukset tilaukseesi ilmaiseksi ja ollaan viime kädessä valmiit antamaan jopa rahat takaisin.

Nopeustakuu

Asiakkaiden mielestä vahvin kilpailuetumme on nopeus. Sitä tukevat monet seikat; olemme ketterä toimija, meillä on omat nopeat lähetit, jotka hoitavat toimituksia tehokkaasti ja käytämme mm. lean-metodeja töiden organisoinnissa. Siksi meillä on nopeustakuu: meiltä saa toimitukset aina sovitussa aikataulussa.

Ideatakuu

Uskomme siihen, että paras työ tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Olemme tämän alan ammattilaisia, ja seuraamme alan kehitystä pysyäksemme aallonharjalla. Lupaamme katsoa liiketoimintaanne uusin ja tuorein silmin, jotta saat aina toteutuskelpoisen idean yrityksenne painotuotteisiin liittyen. Löydetään yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut, jotta teidän ei tarvitse jäädä niitä yksin miettimään.

Kuka jeesaa? No Niini.