Painotuotteet rakennustyömaille

Kysy tarjous

Hyödynnä yli 65 vuoden kokemus rakennuspiirustusten ja työmaille suunnattujen painotuotteiden ammattitaito työmaallasi. Tilaa painotuotteet rakennustyömaille Niiniltä.

Rakennustyömailla on paljon opasteita, kylttejä ja varoitus- ja turvallisuusviestintää. Lisäksi työmailla tarvitaan erilaisia lomakkeita ja saatteita. Meiltä löydät erilaiset painotuotteet niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Kuinka tilaus onnistuu työmaalle?

Kiinteistö- ja rakennusalan toimijoille tarjoamme monipuoliset kanavat painotuotteiden tilaamiseen.

Niini MyPrintdesk -tilauskanava

Yritykselle kustomoitu tilauskanavan, joka mahdollistaa erilaisten markkinointimateriaalien tilaamisen helposti yhdestä paikasta.

Lue lisää

NiiniPlus -projektipankki

Projektipankki pitää huolen tiedostoistasi ja dokumenteistasi aina versionhallinnasta edistyneeseen yhteistyöhön ja tulosteiden tilaamiseen.

Lue lisää

Niinin SendIt-tilauskanava

Tilauskanavassa voit tehdä rakennuspiirustusten kopioiden tilaukset helposti, turvallisesti ja varmasti. Helppokäyttöinen kanava tuotteiden tilaamiseen.

Lue lisää

Suosittelemme useimmille rakennusalan asiakkaillemme Niini MyPrintdesk -kanavaa, joka palvelee kätevästi niin henkilökunnan kuin alihankkijaverkostoa erilaisten painotuotteiden tilaamiseen rakennustyömaalle.

Näin saat työmaasi viestinnän ja pakolliset opasteet juuri oikeaan aikaan ja haluttuun paikkaan. Kysy myynnistämme vaihtoehtoja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

NiiniPlis-Projektipankki tarjoaa kattavat mahdollisuudet projektinhallintaan ja aina oikeat piirustusten versiot kaikille sidosryhmille 24/7. Kotimainen projektipankki, joka pitää projektidokumentit turvassa ja järjestyksessä, helpottaa projektin aikataulusta ja parantaa tiedonkulkua. 

Laske projektipankille alustava hinta täältä

Kyltit ja opasteet työturvallisuuteen

Asiakkaamme Consti hyödyntää kylteissä innovatiivisesti QR-koodeja. Selkeitä ja yhtenäisiä kylttejä ja opasteita on helpompi noudattaa. 

Tilaa kyltti heti tästä


Oletko nopeaa apua vailla? Katso verkkokauppamme painotuotteet rakennustyömaille!

From 0,00
From 0,00
From 0,00

Muistivihkot

Muistilehtiö A5

From 0,00

Kysy tarjous "Painotuotteet rakennustyömaille"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)