Ekologiset esitteet viestivät tarinasi lisäksi myös arvoistasi! 100% kierrätyspaperille valmistetut esitteet monessa mallissa ja koossa. Esitteessä voit kertoa yrityksesi tarinan, esitellä tuotteesi ja palvelusi. Esitteet ovat ennen kaikkea yrityksesi brändin rakentaja ja olennainen osa markkinointiviestintää, oli sitten kyseessä messut, tapahtumat, asiakastilaisuudet, myynnin tukimateriaali tai muu viestintä.


Yleisimmin esitteissä käytetään standardikokoja, kuten A4 ja A5. Esitteet kuitenkin taipuvat moneen käyttötarkoitukseen ja niiden koot vaihtelevat aina tarpeesi mukaan. Voit valita monisivuisen vihkomallisen esitteen/tuotekatalogin tai sitten perinteisemmän taitetun esitteen.

Onko esitteissämme tarpeisiisi liikaa sivuja? Meillä on tarjota myös yksinkertaisempia ratkaisuja. Katso mitä mahdollisuuksia esimerkiksi 100% kierrätyspaperista valmistettu ekologinen flyer tarjoaa.

Voit suunnitella ekologiset esitteet helposti suunnittelutyökalumme avulla tai tilata suoraan valmiilla aineistolla. Jos tarvitset suunnitteluapua, voit olla yhteydessä meihin yhteydenottolomakkeella tai lue lisää graafisesta suunnittelusta.

Ekologiset esitteet

Ekologinen taitettu esite

Ekologiset esitteet

Ekologinen esite, 4-sivua