Ekologiset esitteet viestivät tarinasi lisäksi myös arvoistasi! 100% kierrätyspaperille valmistetut esitteet monessa mallissa ja koossa. Esitteessä voit kertoa yrityksesi tarinan, esitellä tuotteesi ja palvelusi. Esitteet ovat ennen kaikkea yrityksesi brändin rakentaja ja olennainen osa markkinointiviestintää, oli sitten kyseessä messut, tapahtumat, asiakastilaisuudet, myynnin tukimateriaali tai muu viestintä.

Yleisimmin esitteissä käytetään standardikokoja, kuten A4 ja A5. Esitteet kuitenkin taipuvat moneen käyttötarkoitukseen ja niiden koot vaihtelevat aina tarpeesi mukaan. Voit valita monisivuisen vihkomallisen esitteen/tuotekatalogin tai sitten perinteisemmän taitetun esitteen.

Onko esitteissämme tarpeisiisi liikaa sivuja? Meillä on tarjota myös yksinkertaisempia ratkaisuja. Katso mitä mahdollisuuksia esimerkiksi 100% kierrätyspaperista valmistettu ekologinen flyer tarjoaa.

Voit joko suunnitella esitteet helposti suunnittelutyökalussamme tai tilata suoraan valmiista aineistosta. Mikäli tarvitset esitteiden suunnittelussa apua, niin ei hätää, Niini jeesaa. Sinulla ei tarvitse olla aineistoa valmiina, pelkkä idea riittää, sillä meiltä voit ostaa myös graafikon palvelua. Saat meihin helposti yhteyden vaikka chatilla tai yhteydenottolomakkeella.

Ekologiset esitteet

Ekologinen taitettu esite

Ekologiset esitteet

Ekologinen esite, 4-sivua