Palvelut rakennus- ja kiinteistöalalle

Kysy tarjous

Painotalon palvelut rakennus- ja kiinteistöalalle sisältävät monipuoliset painotuotteet, sekä digitaaliset ratkaisut, kuten projektipankin.

CAD-tulostus ja kopiointi

Meiltä saat rakennuspiirustuksesi juuri niin, miten haluat, vaikka suoraan työmaalle toimitettuna. Värillisenä tai mustavalkoisena.

Painotuotteet rakennustyömaille

Rakennustyömailla on paljon opasteita, kylttejä ja varoitus- ja turvallisuusviestintää. Lisäksi työmailla tarvitaan erilaisia lomakkeita ja saatteita. Meiltä löydät monipuoliset vaihtoehdot niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Uudelleenpiirtäminen ja automaattivektorointi

Piirrämme rakennuspiirustuksesi joko kokonaan uudestaan tai hyödynnä automaattivektoroinnin etuja. Piirrämme vanhat piirustuksesi kokonaan uudelleen niin, että suunnittelua voi jatkaa suoraan piirustukseen CAD-ohjelmalla. Uudelleenpiirretyn (käsin piirretyn) tiedoston päälle voi suoraan alkaa piirtää vaikka sähkö- tai LVI-suunnitelmia ilman, että kuvaa tarvitsee ensin korjailla. 

NiiniPlus-projektipankki

Tiedostot tallessa ja turvassa? Parempaa tiedonkulkua ja läpinäkyvyyttä toimintaan? Vaivatonta kopioiden tilaamista? Tarjouspyyntöjen lähetyskin samasta järjestelmästä? Kyllä, projektipankillamme tämä onnistuu.

Kysy tarjous "Palvelut rakennus- ja kiinteistöalalle"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)
*Laita rasti ruutuun vahvistaaksesi olevasi ihminen.