Skip to content

Takaisin

Sinustako Niinille uusi innokas myyntipäällikkö?

Oletko hakemamme MYYNTIPÄÄLLIKKÖ? – HELSINKI (PITÄJÄNMÄKI)

Aloitimme toimintamme vuonna 1957 Kopio Niininä. Saimme alkumme perheyrityksenä. Teimme kopioita rintamamiestalojen piirustuksista. Tästä on edetty yli kuusi vuosikymmentä. Nykyään olemme ytimekkäästi Niini – moderni painotalo, joka tekee uskomattoman upeita printtituotteita, helposti ja nopeasti, digitaalisia palveluita unohtamatta. Meillä löytyy laaja valikoima paino- ja digipalveluita graafisesta suunnittelusta suoramarkkinointiin.

 Olemme toimialamme suurin perheyritys Suomessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tallinnassa. Monipuoliset paino-, tulostus- ja postituspalvelumme, rakennuspiirustuspalvelumme sekä graafinen suunnittelupalvelumme takaavat, että asiakkaamme ideat saavat aina arvoisensa painon.

Kuka jeesaa? No, Niini.

Nyt etsimme ratkaisukeskeistä MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ uusasiakastiimiin tarjoamaan asiakkaille printtituotteita ja digitaalisia palveluita.

Mitä odotamme sinulta:

  • Pidät uusien ihmisten tapaamisesta.
  • Sinulla on avoin keskustelutyyli, etkä pelkää tuoda esiin omia näkemyksiäsi.
  • Omaat hyvät vuorovaikutus- sekä neuvottelutaidot. Näet mahdollisuuksia ja ratkaisuja ongelmien sijaan.
  • Olet vahvasti tavoitehakuinen ja sinulla on energinen ote myyntiin.
  • Sinulla on matkustusvalmiutta. Työpaikka sijaitsee Pitäjänmäellä, mutta edellyttää matkustamista asiakkaiden luokse pääkaupunkiseudulla ja satunnaisesti myös muualle Suomeen.
  • Olet valmis työskentelemään kokopäiväisesti.

Tarjoamme sinulle:

  • Tavoitteellisen ja monipuolisen tehtävänkuvan kotimaisessa & vakavaraisessa perheyrityksessä.
  • Kivan työyhteisön.
  • Kilpailukykyisen palkan (peruspalkka + bonukset).

Kiinnostuitko?

Hae lähettämällä CV tai LinkedIn-profiili sekä kirjallinen hakemus tai lyhyt video itsestäsi osoitteeseen seedi@seedi.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Parkkinen puhelimitse ti 17.12. klo 13–14 ja ma 30.12. klo 11–12 (p. 044 358 5204) tai sähköpostitse johanna.parkkinen@seedi.fi. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Hakuaika tehtävään on 31.12.2019 asti.

Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Ratkaisutoimisto Seedi. Valittu työnhakija työllistyy suoraan Niinille.

Käsittelemme kaikkia hakemuksia ja yhteydenottoja luottamuksellisesti.

 

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää