Oletko hakemamme MYYNTIPÄÄLLIKKÖ? – HELSINKI (PITÄJÄNMÄKI)

Aloitimme toimintamme vuonna 1957 Kopio Niininä. Saimme alkumme perheyrityksenä. Teimme kopioita rintamamiestalojen piirustuksista. Tästä on edetty yli kuusi vuosikymmentä. Nykyään olemme ytimekkäästi Niini – moderni painotalo, joka tekee uskomattoman upeita printtituotteita, helposti ja nopeasti, digitaalisia palveluita unohtamatta. Meillä löytyy laaja valikoima paino- ja digipalveluita graafisesta suunnittelusta suoramarkkinointiin.

 Olemme toimialamme suurin perheyritys Suomessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tallinnassa. Monipuoliset paino-, tulostus- ja postituspalvelumme, rakennuspiirustuspalvelumme sekä graafinen suunnittelupalvelumme takaavat, että asiakkaamme ideat saavat aina arvoisensa painon.

Kuka jeesaa? No, Niini.

Nyt etsimme ratkaisukeskeistä MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ uusasiakastiimiin tarjoamaan asiakkaille printtituotteita ja digitaalisia palveluita.

Mitä odotamme sinulta:

  • Pidät uusien ihmisten tapaamisesta.
  • Sinulla on avoin keskustelutyyli, etkä pelkää tuoda esiin omia näkemyksiäsi.
  • Omaat hyvät vuorovaikutus- sekä neuvottelutaidot. Näet mahdollisuuksia ja ratkaisuja ongelmien sijaan.
  • Olet vahvasti tavoitehakuinen ja sinulla on energinen ote myyntiin.
  • Sinulla on matkustusvalmiutta. Työpaikka sijaitsee Pitäjänmäellä, mutta edellyttää matkustamista asiakkaiden luokse pääkaupunkiseudulla ja satunnaisesti myös muualle Suomeen.
  • Olet valmis työskentelemään kokopäiväisesti.

Tarjoamme sinulle:

  • Tavoitteellisen ja monipuolisen tehtävänkuvan kotimaisessa & vakavaraisessa perheyrityksessä.
  • Kivan työyhteisön.
  • Kilpailukykyisen palkan (peruspalkka + bonukset).

Kiinnostuitko?

Hae lähettämällä CV tai LinkedIn-profiili sekä kirjallinen hakemus tai lyhyt video itsestäsi osoitteeseen seedi@seedi.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Parkkinen puhelimitse ti 17.12. klo 13–14 ja ma 30.12. klo 11–12 (p. 044 358 5204) tai sähköpostitse johanna.parkkinen@seedi.fi. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Hakuaika tehtävään on 31.12.2019 asti.

Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Ratkaisutoimisto Seedi. Valittu työnhakija työllistyy suoraan Niinille.

Käsittelemme kaikkia hakemuksia ja yhteydenottoja luottamuksellisesti.