Käyntikortin suunnittelu helppoa ja nopeaa? Tästä löydät helpot ohjeet mitä käyntikortin päivityksessä tai suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon.

Käyntikortti on tavallisimmin 90×50 mm kokoinen kortti ja yksinkertaisimmillaan se sisältää yrityksen yhteyshenkilön tiedot ja logon. Käyntikortin suunnittelussa, kuten muidenkin painotuotteiden osalta, vain mielikuvitus on rajana ja mahdollisuudet esimerkiksi kilpailijoista erottumiseen ovat rajattomat. Tästä artikkelista löydät helpot ohjeet käyntikortin suunnitteluun.

Jätä muistijälki käyntikortilla!

Käyntikortti on edelleen tehokas tapa antaa yhteystiedot kohtaamistilanteessa. Digiaikana fyysinen kortti on käynyt harvinaisemmaksi, mutta käyntikortti konkreettisen muistikuvan tapaamisesta. Tiesitkö, että voit helposti yhdistää digiä ja printtiä käyntikortissa luovasti? Käyntikorttiin voidaan painaa QR-koodi, joka ohjaa vaikkapa LinkedIn-profiiliin, kotisivuille tai esimerkiksi videoon, josta asiakas saa arvokasta lisätietoa.

Suunnittele oman näköinen käyntikortti helposti Niinin verkkokaupassa.

Mikä paperi käyntikorttiin? Helpot ohjeet käyntikorttia suunnittelevalle!

Tilatessasi käyntikortteja verkkokaupastamme, sinun ei tarvitse murehtia paperikokoja tai -laatuja. Käyntikorttien oletuspaperina meillä on aina 280 g mattapintainen korttikartonki, voit myös helposti valita haluatko yksi- vai kaksipuoleisen kortin.

Sopiiko yrityksesi tyyliin mattapintainen kartonki vai ehkä brändiä paremmin mukaileva elegantti puolikiiltävä paperi? Tai haluatko viestiä yrityksesi vastuullisista arvoista 100 % kierrätetystä paperista valmistelussa ekologisella käyntikortilla. Ekologisilla käyntikorteillamme on Joutsenmerkki.

Perinteisen 90×50 mm kokoisen kortin lisäksi valittavana on hieman modernimpi ja laatikkomaisempi 85×55 mm kokoinen käyntikortti. Huomioi myös, että voit suunnitella korttisi vaaka- tai pystymalliseksi!

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran! Premium-käyntikorttiin voit valita toiveidesi mukaan paksumman paperin tai vaikkapa helmiäispinnan. Uniikki ja oman näköine kortti erottuu joukosta.

Käyntikortin suunnittelijan muistilista

Mitä tietoja haluat kortin avulla jakaa? Käyntikortissa yksinkertaisuus on hyve – valitse tärkeimmät ja oleellisimmat tiedot:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Verkkosivun osoite
  • Yrityksen käyntiosoite
  • Yrityksen logo
  • Oma kuva

Pohdi mikä on yleisimmin tavoitteesi käyntikortin jättämisen jälkeen. Mitä toivot asiakkaan seuraavaksi tekevän?

  • Soittaako hän kenties sinulta lisätietoja?
  • Varaako hän ajan tai tutustuuko hän asiaan lisää verkkosivujen kautta?
  • Toimiiko käyntikortti samalla myös vaikkapa kanta-asiakkuus/leimakorttina?

Käyntikortti netistä

Käyntikortin tilaus Niinin verkkokaupasta on helppoa ja nopeaa. Suunnittele yrityksesi näköinen käyntikortti suunnitteluohjelmalla, tee tilaus ja saat käyntikortit kotiin toimitettuna nopeasti!

Tapaamisiin!

Tästä pääset suoraan tilaamaan käyntikortit >>

Pro tip! Oikoluku – asia, josta ei voi liikaa muistutella, vaikka se kovin ilmiselvältä kuulostaakin. Joskus painotuotteita tilatessa haluaa nopeasti nähdä miltä tuote näyttäisi ja tilaukseen jää vahingossa vääriä nimiä ja nettisivuja. Tarkista käyntikorttisi tiedot vielä kertaalleen ennen tilausta.