Joulu on jo ovella, ja lahjojen keksiminen tuo mukanaan yhtä paljon innostusta kuin haasteita. Olipa lahjan saajana ystävä, perheenjäsen tai työtoveri, meiltä löydät upeita ideoita, jotka varmasti ilahduttavat! Olemme koonneet yhteen parhaat joululahjaideat, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisia ja henkilökohtaisia yllätyksiä.

Julisteet ja sisustustaulut

Jos etsit erityistä ja kaunista lahjaa, tutustu valikoimaamme julisteista ja sisustustauluista. Nämä ainutlaatuiset taideteokset ilahduttavat saajaa ja tuovat lämpöä sekä tyyliä kotiin tai työtilaan.

Juliste tai sisustustaulu sopii täydellisesti erityisesti valokuvaharrastajalle, joka nostaa esille hänen parhaat otoksensa. Lisää lahjaan myös kehykset ja tarrakoukut, joiden avulla läheinen voi ripustaa taulut ja julisteet vaivattomasti ja ilman poraamista. 

Juliste A3 (29,7 x 42 cm)

(5)
From 0,00

Juliste 70×100 cm

(1)
From 0,00

Juliste 50×70 cm

(3)
From 0,00

Sisustustaulu A1 (59,4 x 84,1 cm)

(1)
From 0,00

Kirja + personoitu kirjanmerkki

Kirjanmerkit ovat erinomainen lahjaidea kaikille kirjallisuuden ystäville. Meiltä Niiniltä löydät kauniit ja käytännölliset personoidut kirjanmerkit, jotka tekevät lukukokemuksesta entistäkin miellyttävämmän. Voit lisätä kirjanmerkkiin omia kuvia tai tekstejä, jolloin se heijastaa saajan persoonaa ja mieltymyksiä. Suunnittele oma kirjanmerkkisi helposti verkkosivujemme kautta, ja tuo iloa rakkaidesi lukupäiviin! Ja mikset ostaisi kirjanmerkin kaveriksi myös uutta kirjaa?

From 0,00
Uusi
From 0,00

Seinäkalenterit omalla kuvalla

Seinäkalenteri on käytännöllinen ja tyylikäs lahja, joka tuo iloa vuoden jokaisena päivänä. Voit luoda oman näköisen seinäkalenterin lisäämällä siihen perheen kuvia, lemmikkien kuvia tai vaikka suosikkipaikkojasi. Tämä lahja on täydellinen valinta, joka muistuttaa saajaa ihanista hetkistä läpi vuoden.

Aineeton lahja ja lahjakortti

Jos läheiselläsi on jo kaikkea, aineettomat joululahjat ovat erinomainen valinta. Tällaiset lahjat, kuten liput konserttiin tai teatteriesitykseen, osallistuminen kokkauskurssille tai rentouttava hemmotteluhoito, tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja mahdollisuuden nauttia yhteisestä ajasta.

Niinin verkkokaupassa voit tilata kauniita lahjakortteja, jotka tekevät aineettomasta lahjasta erityisen ja mieleenpainuvan. Valitsemalla lahjakorttipohjan, joka heijastaa saajan persoonaa ja mieltymyksiä, voit esitellä lahjan tyylikkäästi ja persoonallisesti.

From 0,00

Personoidut joulukortit ja pakettikortit

Yksi tapa tehdä joulusta ja lahjoista henkilökohtaisempi on luoda uniikit joulukortit ja pakettikortit omilla kuvilla tai suunnitelmilla. Omien kuvien, kuten perhekuvien tai luontokuvien, käyttö tekee lahjoista ainutlaatuisia. Voit myös lisätä henkilökohtaisia viestejä tai runoja pakettikortteihin, mikä tekee lahjan antamisesta vieläkin erityisempää.

Joulukortti

(1)
From 0,00
From 0,00

Joulu on täynnä ilon ja yhdessäolon hetkiä, ja me haluamme auttaa sinua tekemään siitä vieläkin erityisempää. Näiden lahjaratkaisujen avulla voit ilahduttaa läheisiäsi. Olipa kyseessä uniikit joulukortit, persoonalliset julisteet, käytännölliset lahjakortit tai itse suunnitellut seinäkalenterit, meiltä löydät kaiken tarvitsemasi.

Tutustu tarjontaamme ja anna joulun taikaa henkilökohtaisissa lahjoilla. Tervetuloa tekemään joulustasi ainutlaatuinen ja muistorikas!