Julkaisimme lokakuussa NiiniPlus-projektipankistamme uuden päivityksen. Keskeisenä teemana tuoreimmassa julkaisussamme on asiakkailtamme tulleet kehitysehdotukset, jotka ovat liittyneet pääasiassa käytön helppouteen ja selkeyteen.
Käyttöliittymän uudet ominaisuudet
Käyttöliittymän muutoksista selkein on pankkinäkymän jakautuminen niin, että voit selata kansiorakennetta ilman, että muutosloki tai tiedostolistaus liikkuu mukana. Ja päinvastoin.
Päivityksen myötä lisäsimme projektipankkiin myös muutamia pienempiä, mutta käyttöä merkittävästi sujuvoittavia ominaisuuksia:
- Moni projekteistamme on suuria, monen kumppanin kokonaisuuksia. Tällöin projektilla on paljon maksajatietoja. Käyttäjät pystyvät nyt hakemaan tilausvaiheessa maksajia helpon hakukentän avulla.
- Tiedostojen lataamiseen liittyen toimme latausikkunaan mahdollisuuden lisätä pankkiin lataamasi tiedostot suoraan koriin, jolloin kopiotilausten tekeminen tuoreimmista tiedostoista on jouhevampaa.
- Käyttäjillä on nyt mahdollisuus tuoda kansion sisältämät tiedostot, joko revisioineen tai ilman, PDF- tai Excel-listauksena omalle laitteelle. Listaukset pitävät sisällään samat metatiedot, joita pankissakin tiedostoille on syötetty. Myös koko projektin muutoshistoria on nyt tuotavissa edellä mainituissa formaateissa.
- Tiedostokohtainen työkalurivi on viety oman painikkeensa taakse.
Esikatselutyökalulla tehoa työskentelyyn
Käyttöliittymäparannuksien lisäksi toimme asiakkaidemme käyttöön tehokkaan esikatselutyökalun, jonka avulla tiedostojen tarkastelu sujuu nopeasti ilman niiden lataamista käyttäjän omalle laitteelle. Esikatselutyökalumme tukee liki sataa eri tiedostoformaattia. Se on varustettu muun muassa laadukkaalla loitonnus- ja lähennysominaisuudella sekä monipuolisilla sivuasettelumalleilla, jolloin löydät varmasti sinulle sopivan esitystavan tiedoston tarkastelemiseksi. Esikatselua voit tehdä joko pienellä ruudulla tai kokoruututilassa.
Viestiliikenteen seuraaminen helpommaksi
Yksi projektipankin uusista ominaisuuksista on mahdollisuus seurata pankista lähteviä viestien perille menoa. Tarjouspyyntöjä ja koreja lähettäessäsi sekä uusia käyttäjiä lisätessäsi saat ilmoituksen esimerkiksi virheellisistä sähköpostiosoitteista. Lisäksi saat selkeästi näkyvän tiedon onnistuneesti lähetetyistä viesteistä.
Jatkamme projektipankkimme kehittämistä käyttäjälähtöisesti, joten kannustamme jättämään kehitysehdotuksia. Kehitysehdotus- ja palautelomake löytyy projektisi tiedotteet-osiosta. Tiedotteissa kerromme myös tarkemmin päivityksistä.