Skip to content

Takaisin

HAUSSA DIGITAL PRODUCT MANAGER – HELSINKI

Yritysesittely NIINI & CO OY

Niini aloitti toimintansa vuonna 1957 ja tunnettiin aiemmin Kopio Niininä. Uudistimme vuoden alussa brändiämme ja markkinointinimemme Niiniksi, vastaamaan paremmin sitä, mitä tänä päivänä olemme – moderni painotalo, joka tekee uskomattoman upeita printtituotteita, helposti ja nopeasti, digitaalisia palveluita unohtamatta. Olemme toimialamme suurin perheyritys Suomessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tallinnassa. Monipuoliset paino-, tulostus- ja postituspalvelumme, rakennuspiirustuspalvelumme sekä graafinen suunnittelupalvelumme takaavat, että ideasi saavat aina arvoisensa painon. Kuka jeesaa? – no Niini.

Tutustu meihin ja tuotteisiimme ja palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.niini.fi ja/tai somessa: LinkedIn, Facebook & Instagram

 

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet
DIGITAL PRODUCT MANAGER – HELSINKI (PITÄJÄNMÄKI)

Oletko digipalveluiden kehittämisestä innostunut tekijä ja omat vahvuutesi ovat projektienjohtamisessa? Ajatteletko asiakaslähtöisesti ja laadukas sekä loppuun saakka viety palvelu saa sukat pyörimään jaloissasi? Niini etsii nimittäin juuri Sinua Digital Product Managerin tehtäviin Helsingin Pitäjänmäkeen.

Tehtävänkuvasi pähkinänkuoressa:

Digital Product Managerina olet Niinin kehitysjohtajan tiimissä ja toimit digitiimin suorana esimiehenä. Olet vastuussa Niinin digipalveluista ja vastaat niiden kehittämisestä ja myynnillisten tavoitteiden saavuttamisesta. Sinulla on kokemusta asiakasohjelmista ja olet ollut asettamassa ja toteuttamassa myynnillisiä tavoitteita. Olet aidosti kiinnostunut asiakastarpeista sekä tiedät mitä kilpailijakentässä tapahtuu – ja vastaatkin uusien verkkoliiketoimintamahdollisuuksien etsimisestä sekä niiden pystytyksestä. Ymmärrät, miten myyntiä tänä päivänä kasvatetaan juuri digipalveluiden ja verkkoliiketoiminnan kautta, ja teet läheistä yhteistyötä myyntitiimimme ja markkinointitiimimme kanssa. Sinun toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä loistavien kulkuyhteyksien varrella.

Olethan diginatiivi, joka on aidosti kiinnostunut alan trendeistä ja olet aina ajan hermolla. Perusluonteeltasi olet rohkea, aikaansaava ja innostunut ja osaat hahmottaa digipuolen kokonaisuuksia. Kaiken muun lisäksi osaat ajatella kaupallisesti ja ymmärrät myyntiä sekä sen, mistä eurot tulevat. Päivittäisessä työssäsi haluat kehittää, mutta myös itse ammatillisesti kehittyä.

Kuulostaako Sinulta? Lue ihmeessä ilmoitus loppuun ja jätä hakemus.

Tarjoamme Sinulle:

Hienon ja monipuolisen tehtävänkuvan kotimaisessa & vakavaraisessa perheyrityksessä
Laajan ja vastuullisen roolin digipalvelujen ja niiden kehittämisen parissa
Loistavat tiimikaverit & esimiehen tuen päivittäiseen työhösi
Hyvät kehittämismahdollisuudet ja paikan luoda uutta
Palkitsevan palkkamallin (kiinteä) + muut edut

Toivomme Sinulta:

Työhön soveltuvaa koulutustaustaa (esimerkiksi Tradenomi) ja mielellään markkinoinnin opintoja sekä useamman vuoden työkokemusta digipalveluiden ja verkkokaupan kehittämisestä
Hyviä näyttöjä projektienjohtamisesta sekä suunnitelmallisuutta mitä ikinä teetkään – deadlinet pitää ja tavoitteet hoidetaan
Esimieskokemusta
Kokemusta digipalveluiden palvelumuotoilusta
Palavaa intohimoa digitalisaatioon ja sen hyödyntämiseen organisaatioissa – näyttöjä digitaalisten palveluiden kehittämisestä liiketoiminnan kasvattamisessa
Kunnon CAN DO –asennetta päivittäisessä tekemisessä
Paineensietokykyä & ongelmanratkaisutaitoja
Hyvää englannin kielen taitoa (kirjallinen & suullinen)

Bonukset:

Koodaustaidot

Kiinnostuitko – hyppäätkö mukaan Niinin hienoon tarinaan?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 18.8.2019 mennessä PDF-muodossa Helmitehtaan HR-järjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Nieminen +358 50 566 5612 tai sähköpostilla. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2019 aikana.

(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy suoraan Niini & Co Oy:lle.)

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää