Vastuullinen ja laadukas valinta

Hävikkipaperi tarjoaa saman laadun kuin tavallisesti tulostuksessa käyttämämme paperi ympäristöystävällisesti ja edullisempaan hintaan.

Mikä on hävikkipaperi?

Hävikkipaperi on nimikkeemme sellaiselle paperille, joka on peräisin ylijäämävarastostamme. Paperi on edelleen täysin laadukasta ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi tulostamiseen, mutta sen määrät ovat olleet liian pieniä aiemmin käytettäväksi tuotannossamme. Halusimme antaa paperille uuden elämän tarjoamalla sen vaihtoehdoksi verkkokauppamme asiakkaille.

Vastuullinen valinta

Vastuullisuus on valinta, ja valitsemalla hävikkipaperin teet vastuullisen valinnan. Sen sijaan, että uutta paperia valmistettaisiin lisää, hyödynnämme olemassa olevaa varastoamme ja vähennämme näin paperijätteen määrää. Tämä auttaa meitä suojelemaan metsiä ja vähentämään ympäristöön kohdistuvia haitallisia vaikutuksia.

Sama laatu, edullisempi hinta

Haluamme korostaa, että hävikkipaperi on yhtä laadukasta kuin tavallisesti käyttämämme paperi. Se tarjoaa erinomaisen tulostusjäljen ja kestävän vaihtoehdon, joka ei tingi laadusta.

Tutustu hävikkituotteiden valikoimaamme verkkokaupassa ja tee ympäristöystävällinen valinta seuraavassa tilauksessasi. Jokainen pienikin teko voi olla merkityksellinen. Hävikkipaperin valitseminen on kohti kestävämpää huomista.

Tutustu hävikkituotteisiin: