Skip to content

Takaisin

Named – Ideoinnista valmiiseen pakkaukseen

Asiakkaamme Named teki tuotteelleen myyntipakkauksia Niinillä, ja saimme olla kehitystyössä, suunnittelussa ja toteutuksessa kiinteästi mukana. Yhteistyö on kaava onnistuneeseen lopputulokseen!

Named kotimainen vastuullisen vaatetusalan yritys. Namedin perustajat siskokset Saara ja Laura haluavat paitsi suunnitella ja luoda vastuullisesti valmistettuja vaatteita, mutta myös rohkaista ihmisiä ompelemaan sekä haastamaan suhdettaan muodin kuluttamiseen.

Heillä oli idea tuotteesta, printatuista kaavoista, joita voi ostaa verkkokaupasta. Tuote valmistuu kokonaisuudessaan Niinillä, ja palveluun kuuluu myös pakkaus ja tuotteiden varastointi. Asiakkaan uusi tuote on matka myös meille tekijöille.

”Projekti on sujunut meidän osaltamme todella hyvin. Olemme tyytyväisiä siihen, että koko tuote valmistui nyt saman katon alla, sisältäen taitellun kaava-arkin, ohjevihkon, kartonkipakkauksen, sinettitarran ja vielä pakkaamisen sekä varastoinnin!” Laura Huhta, Named Clothing Finland Oy

Videolta näet kuinka Namedin tuotteet syntyvät:

Ole meihin yhteyksissä, kun kaipaat apuja kokonaisuuksiin suunnittelusta lopputuotteeseen. Nopeus, tyytyväisyys ja ideointi, sen sinulle takaamme!

#asiakastarina #printtitaloniini #NamedClothingFinlandOy #myyntipakkaukset #yhdenluukuntaktiikka

 

Aihealue: Asiakastarinat

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää