Asiakkaamme Named teki tuotteelleen myyntipakkauksia Niinillä, ja saimme olla kehitystyössä, suunnittelussa ja toteutuksessa kiinteästi mukana. Yhteistyö on kaava onnistuneeseen lopputulokseen!

Named kotimainen vastuullisen vaatetusalan yritys. Namedin perustajat siskokset Saara ja Laura haluavat paitsi suunnitella ja luoda vastuullisesti valmistettuja vaatteita, mutta myös rohkaista ihmisiä ompelemaan sekä haastamaan suhdettaan muodin kuluttamiseen.

Heillä oli idea tuotteesta, printatuista kaavoista, joita voi ostaa verkkokaupasta. Tuote valmistuu kokonaisuudessaan Niinillä, ja palveluun kuuluu myös pakkaus ja tuotteiden varastointi. Asiakkaan uusi tuote on matka myös meille tekijöille.

”Projekti on sujunut meidän osaltamme todella hyvin. Olemme tyytyväisiä siihen, että koko tuote valmistui nyt saman katon alla, sisältäen taitellun kaava-arkin, ohjevihkon, kartonkipakkauksen, sinettitarran ja vielä pakkaamisen sekä varastoinnin!” Laura Huhta, Named Clothing Finland Oy

Videolta näet kuinka Namedin tuotteet syntyvät:

Ole meihin yhteyksissä, kun kaipaat apuja kokonaisuuksiin suunnittelusta lopputuotteeseen. Nopeus, tyytyväisyys ja ideointi, sen sinulle takaamme!

#asiakastarina #printtitaloniini #NamedClothingFinlandOy #myyntipakkaukset #yhdenluukuntaktiikka