Skip to content

Takaisin

Me Niiniläiset välitämme ympäristöstämme

Ympäristö on meille erittäin tärkeä ja haluamme toiminnassamme huomioida sille mahdollisesti aiheuttamamme rasitteet. Apunamme seurauksien minimoinnissa, meillä on käytössä Ekokompassi-järjestelmä, jonka avulla voimme mitata kulutustamme. Ekokompassi on vuonna 2008–2011 pääkaupunkiseudun kuntien yhteishankkeena kehitetty ympäristöjärjestelmä, joka sopii toimialalle kuin toimialalle.
Niini & Co Oy on ollut mukana Ekokompassi-ympäristösertifikaatissa alusta asti.

Ekokompassi-ympäristösertifikaatti kertoo sitoutumisesta jatkuvaan parantamiseen ja Ekokompassin 10 kriteerin noudattamiseen. Suoriutumista kriteereistä seurataan raportointien sekä auditointien avulla. Ekokompassin erityispiirteitä ovat keskittyminen konkreettisiin toimenpiteisiin, hyvät työkalut ja Ekokompassi-neuvojan henkilökohtainen tuki käyttöönotossa sekä yritysten ympäristövastaavien kouluttaminen.

Ekokompassi pohjautuu sekä vastaaviin pohjoismaisiin ympäristöjärjestelmiin että kansainvälisiin ympäristöjohtamisen standardeihin:

• Svensk Miljöbas
• Miljøfyrtårn
• ISO 14001
• EMAS

Lisätietoja Ekokompassista ja ekologisista arvoistamme löydät verkkosivuiltamme https://www.kopioniini.fi/yritys/ymparisto/

 

 

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää