Skip to content

NEW BUSINESS DIRECTOR (UUDET LIIKETOIMINNOT) – HELSINKI 

Kiinnostaako juuri Sinua uusien digitaalisten palveluiden kehittäminen ja markkinoille vienti? Haluatko omalla panoksellasi vauhdittaa printtitalo Niinin uudistumista ja palveluvallankumousta? Hyppää mukaan kehitykseen ja hae Niinille New Business Directorin positioon Helsinkiin.

 Tehtävänkuva & vastuualueet:

Haemme nyt Niinin Helsingin Pitäjänmäen toimipisteeseen perustettavaan uusien liiketoimintojen kehitysyksiköön perustajaa ja tiiminvetäjää. Eli juuri Sinua? Päätehtävänäsi on kehittää uusia digitaalisia liiketoimintoja ja laajentaa Niinin nykyistä palvelutarjontaa sekä viedä ne tehokkaasti markkinoille yhdessä Niinin myynti- ja markkinointitiimin sekä oman perustettavan tiimisi avulla. Tähän rooliin haemme kokenutta ja tuloshakuista ideanikkaria sekä tiiminvetäjää, jolta ei ideoita puutu eikä hanskat tipu vauhdissa. Olethan vastannut aiemmissa rooleissasi palvelujen tuotteistamisesta + osaathan viedä ideat myös käytännön tasolle ja luoda niistä asiakkaillemme uusia palveluita, joita emme ole koskaan aiemmin edes ajatelleet.

Tähän rooliin etsimme ennen kaikkea ongelmanratkaisijaa vailla vertaa, joka nauttii projektilähtöisestä työstä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Olethan jämpti, mutta samalla hyvällä tavalla empaattinen, kuitenkin niin, että hommat tulee hoidettua deadlinet huomioiden. Olet tärkeässä roolissa tiiminvetäjänä ja sen rakentamisessa, joten koethan että ihmisten johtaminen on juuri sun juttu.

Ymmärrät uuden liiketoiminnan kehittämisen vaatimukset ja sinulla on halu ja kyky kuunnella asiakkaita sekä ideoida ratkaisuja ja tehdä niistä menestyviä palvelukonsepteja. Olethan saanut hyvää palautetta projekti- ja ihmisjohtamistaidoistasi. Tehtäviisi kuuluu varmistaa uusien palveluiden nopea kehitys ja markkinatestauksen perusteella valittujen palvelukonseptien oikea-aikainen markkinoille lanseeraus kustannustehokkaasti.

Ohjaat tiimiä oikeaan suuntaan ja ratkaiset haasteita yhdessä tiimisi kanssa asiakasta kuunnellen. Teet tuotekehitystyötäsi tiiviissä yhteistyössä muun organisaatiomme ja asiantuntijoiden kanssa, kuten myynnin, markkinoinnin ja tuote- & palvelutuotannon.

Nyt on hieno paikka tarjolla. Kannattaa lukea ilmoitus loppuun ja hakea paikkaa.

 

Niini tarjoaa Sinulle:

 • Uuden liiketoimintayksikön perustajan ja vetäjän roolin vakavaraisessa perheyhtiössä
 • Hienot vaikutusmahdollisuudet tulevaisuuden digitaaliseen printtimarkkinaan
 • Nopeaa päätöksentekoa tukevan matalan organisaation ja paikan johtoryhmässämme
 • Itsenäisen tontin, jossa on mahdollisuus temmeltää
 • Kilpailukykyisen palkkauksen + edut.

 Niini odottaa Sinulta:

 • Vankkaa kokemusta ja näyttöjä uusien liiketoimintojen kehittämisestä
 • Tehtävään soveltuva ylempää korkeakoulututkintoa (esim. KTM) + laajaa liiketoiminnan ymmärrystä
 • Aiempaa kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja tuotteistamisesta
 • Loistavaa ymmärrystä myynnistä ja markkinoinnista
 • Kokemusta projektien vetämisestä sekä sidosryhmätyöskentelystä (ulkoiset + sisäiset)
 • Aiempaa taustaa muutosjohtamisesta sekä esimieskokemusta

Oletko valmis käärimään hihat?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisen 31.1.2021 mennessä ja vakuuta meidät. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Nieminen +358 50 566 5612 tai marjukka@helmitehdas.fi

Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2021.