Skip to content

Takaisin

Niinillä on jo vuosien ajan panostettu voimakkaasti vihreisiin arvoihin

Niinillä on jo vuosien ajan panostettu voimakkaasti vihreisiin arvoihin.

Olemme panostaneet energiatalouteen optimoimalla kiinteistön lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät siten, että painokoneiden tuottama lämpö käytetään lämmitysenergiana toimitilassamme. Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä ohjaa päivittäistä toimintaamme. Olimme ensimmäinen tulostustalo, jolle myönnettiin Ekokompassi-sertifikaatti. Käytämme lähiajossa kaasu- tai hybridiautoja toimittaessa tilauksiamme. Meiltä tilaat ekologiset materiaalit painotuotteillesi.

Vuodesta 2018 päätoimipisteessämme käytetty sähkö on ollut 100% vesivoimalla tuotettua, päästötöntä ja uusiutuvaa energiaa. Jokainen ympäristöteko on tärkeä yhteiselle ja jatkossakin puhtaalle tulevaisuudelle.

Pidetään siis huolta toisistamme pitämällä huolta ympäristöstämme.

#ympäristö #kestäväkehitys #ekokompassi #ympäristöasiat #pidetäänhuolta

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää