Skip to content

Viimeistelty työ jättää lähtemättömän vaikutuksen. Painettu työ kannattaa viimeistellä jälkikäsittelyn avuin ja saat juuri haluamasi tuotteet tarpeeseesi.

Vaihtoehtoja on monia. Työ voidaan nuutata, taittaa, perforoida, stanssata tai laminoida. Työhön voidaan tehdä erikoisefektejä lakkaamalla, ne voidaan leikata muotoon tai ne voidaan folioida. Esimerkiksi laminointi pidentää tuotteen ikää ja lisää sen käyttömahdollisuuksia, kun tuote kestää paremmin kosteutta. Laminoinnin ansiosta tuote on helpompi pitää puhtaana.

Printtituotteet voidaan sitoa monella eri tapaa.

Meillä onnistuu:

  • Nuuttaus, taitto, perforoinnit, stanssaukset, lakkaukset, laminointi, erikoisefektit ja foliointi.
  • Kuultokansiot ja mapitustyöt
  • Sidonta Sidontavaihtoehtoja on monia. Tuote voidaan tehdä vihkoksi liimasidonnoin, ne voidaan listottaa tai kiinnittää kammoilla, spiraaleilla tai wire-kierteellä.
  • Pohjustus Voimme myös pohjustaa tulosteet kapalevylle. Mahdollisuuksia on monia, mm. otsalaudat messuosastolle ja erilaiset kyltit tapahtumiin ja juhlapaikoille.
  • Laminointi Laminoinnissa kiinnitetään painotuotteen pintaan muovikalvo, joka antaa kestävän suojan. Esimerkiksi rollupin kaksi metriä korkean paperijulisteen laminointiin voit valita matta- tai kiiltäväpintaisen materiaalin tarpeesi mukaan.

Kehystys Kehystyspalvelumme avulla viimeistelemme julisteet näyttäviksi tauluiksi.

    Tarjouspyyntö painopalveluista