Polttarithan on juhla, jonka läheiset järjestävät tulevalle morsiamelle tai sulhaselle. Tavoitteena varmasti jokaisella polttareita järjestävällä on saada aikaan päivä ja juhla, joka on päivänsankarin näköinen ja hän tuntisi olonsa mukavaksi.

Yksi loistava tapa saada polttarisankari tuntemaan olonsa eritykseksi, on erilaiset persoonalliset juhlatuotteet. Painotuotteilla saat helposti ja edullisesti viimeistellyn tunnelman kaikenlaisiin juhliin. Kun polttariseurue asettaa kaulaansa polttaripassit, koko porukka pääsee yhtä aikaa fiilikseen – tästä on tulossa spesiaalipäivä.

Kurkataan asiakkaamme rakkaalle ystävälleen järjestämiin polttareihin.

Case Karoliinan polttarit kesällä 2023

Karoliinan polttarit alkoivat perjantaina yökyläilyllä kaason luona, jossa naiset maalasivat kuohuviinipulloja, joita hääpari voi avata tulevina hääpäivinä.

”Niistä tuli melko rumia,” häätiimistä naureskellaan. Mutta ovatpahan ainakin ikimuistoiset. (Psst. Pulloetikettejä voi teettää myös tarroista hääviineihin tai lahjapulloihin. Numeroidut viinipullot voivat toimia myös pöytänumerokyltteinä.)

Lauantaina polttariseurueeseen liittyivät myös muut läheiset ystävät. Joukolle jaettiin Team Bride VIP –polttaripassit ja Karoliina ystävineen pääsi kukkaseppele-workshoppiin.

”Workshopin jälkeen otimme kuvia käyttämällä ihanaa pinkkiä photobooth-kehystä. Kehys herätti huomiota julkisissa ja kaikki tiesivät heti meidän olevan polttariporukka.” Kuvauskehys voi jatkaa elämää myös hääjuhlan kuvausnurkassa tai kehyksen voi säästää ja ottaa yhteisen kuvan esimerkiksi hääpäivinä.

Polttarit jatkuivat laivalla, jossa oli varattuna konferenssitila. ”Jaoimme kaikille Karoliinan polttarivisat-vihkosen, johon oli suunniteltu erilaisia kilpailuja.”

”Ensin täytettiin polttaribingo, jota pelattiin koko matkan aikana. Sen jälkeen oli morsiamen tietovisa, jossa kaikki arvasivat knoppitietoja morsiamesta ja katsottiin kuka tuntee morsiamen parhaiten. Vihkossa oli myös Drink IF / Juo Jos, on tehnyt jotain ja Never have I ever -pelit, jotka helpottivat meitä tutustumaan myös toisiimme.”

Illan ohjelmanumerona polttariseurueella oli morsiamen lempidrinkkien valmistus, jota varten oli teetetty drinkkilista.

Miten persoonallisia painotuotteita voi tilata?

Persoonallisten painotuotteiden tilaaminen on helppo Niinin verkkokaupasta. Sinulla ei tarvitse olla välttämättä valmista aineistoa, vaan käyttää verkkokaupasta löytyvää suunnittelutyökalua. Tai ladata valmiin aineiston.

Painotuotteiden suunnittelussa vain taivas on rajana ja saamme joka päivä ihastella asiakkaidemme luovuutta käyttää tuotteita eri tavoin. Voisimme auttaa sinua järjestämään ikimuistoiset polttarit?