Skip to content

Takaisin

Tampereella onnistuu!

Moro! Meidät löydät myös Mansesta osoitteesta Pinninkatu 59.
Meillä onnistuu! Käyntikorteista kirjoihin ja sarjakuviin sekä suorajakeluista lehtiin.
Yksi vanhimmista asiakkaistamme on Suuri Kurpitsa. Tervetuloo uusiin tiloihimme kaikki muutkin!

”Niini & Co:n ja sitä edeltäneen Cityoffsetin painokoneista on putkahtanut viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana reilusti toista sataa Suuren Kurpitsan julkaisemaa sarjakuvateosta. Painoon on mukava pyöräillä Sorsapuiston poikki, kun voi luottaa siihen, että hommat etenevät asiallisesti ja valmistuvat ajallaan. Jälki on laadukasta ja ongelmat ratkaistaan, jos niitä tulee vastaan”.
Pauli Kallio, omistaja Suuri Kurpitsa

Tervetuloa Tampereelle!

#mansenääs #tampere #painotuotteet #kirjat #sarjakuvat #lehdet #suorajakelu #niini #painotaloniini

Aihealue: MENIINILÄISET

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää