Matka paperilta betoniksi on pitkä, mutta hyvä projektipankki helpottaa laajojen ja monitahoisten projektien hallintaa. Kiire on läsnä ja yhteinen dokumentinhallinta vähentää virhemarginaalia, nopeuttaa tiedonkulkua ja uusimmat versiot ovat aina kaikkien saatavilla.

Hyvä ja toimiva projektipankki säästää koko organisaation aikaa ja hermoja. Sähköinen projektipankki kulkee mukana työmaalta toiselle ja on aina käytettävissä, kun sitä tarvitaan. Palvelun käytön tulee olla joustavaa, olipa kyseessä sitten yksittäinen projekti, usean kohteen rakennusprojekti tai vaikkapa suuren kauppakeskuskokonaisuuden rakentaminen.

Näin valitset hyvän projektipankin

Vuosikymmenien pitkän kokemuksemme perusteella olemme tunnistaneet hyvän ja aitoja tarpeita palvelevan projektipankin elementtejä.

1. Helppokäyttöinen alusta loppuun

Projektipankin käyttöönotto tulisi olla vaivatonta, puhumattakaan sen jatkuvasta käytöstä. Dynaaminen ja helppokäyttöinen ympäristö helpottaa työprosessin eri vaiheiden hallintaa. Dokumentit pysyvät järjestyksessä ja hallinnassa aina ensimmäisestä versiosta lähtien.

2. Luotettava ja turvallinen

Projektipankeissa säilytetään paljon luottamuksellista ja vain tietyille henkilöille tarkoitettuna dokumentteja, on ehdottoman tärkeää, että käyttöympäristö huomioi tämän.  Varma ja turvallinen projektipankki pitää tiedostot tallessa ja tehdyt muutokset tallentuvat luotettavasti.

3. Asiakastarpeet huomioonottava

Hyvä projektipankki on alati kehittyvä. Käyttäjien tarpeet muuttuvat koko ajan ja projektipankin tulisi muuttua sen mukana.

4. Aina ajantasainen

Projektin käytön sujuvuuden ja projektin tehokkuuden kannalta yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on käytössä olevan palvelun ajantasaisuus. Kaikilla projektiin osallistuvilla ja projektipankin käyttäjillä tulee olla pääsy aina uusimpaan tietoon. Projektipankin tulee olla käytettävissä siellä missä käyttäjätkin ovat, suunnittelupöydältä työmaalle.

5. Joustava ja mukautuva

Projekteissa on usein mukana myös ulkopuolisia sidosryhmiä, joten käytön tulisi olla joustavaa, jotta työskentely yhteisellä pelikentällä on sujuvaa. Alustariippumaton projektipankki toimii kaikilla sidosryhmien käyttämillä eri laitteilla. Valitse projektipankki, joka mukautuu käyttötarpeisiin eri moduulien avulla.

Mikä on NiiniPlus-projektipankki?

NiiniPlus pitää huolen tiedostoistasi ja dokumenteista koko projektin ajan. Saat niin sujuvan versiohallinnan kuin edistyneet yhteistyömahdollisuudet eri käyttäjäryhmien kanssa.  NiiniPlus-projektipankki huomioi projektisi eri käyttäjäryhmien roolit ja tarpeet.

NiiniPlus-palvelumme taustalla on 65 vuoden kokemus ja ymmärrys rakennusalan vaativista tarpeista. Olemme kehittäneet palvelun vuosikymmenien varrella kerättyjen oppien pohjalta, projektipankki tarjoaa helppoutta, nopeutta ja sujuvaa organisaatiorajat ylittävää yhteistyötä.

NiiniPlus-palvelun hyödyt projektille

NiiniPlus tarjoaa kilpailukykyisen projektipankin eri kokoisiin projekteihin. NiiniPlus on suunniteltu juuri rakennus- ja kiinteistöprojektien tarpeisiin. Palvelu pitää huolen tiedostoistasi ja dokumenteistasi.  Se soveltuu moninaiseen käyttöön niin suunnittelijoille kuin itse projektinjohtoon.

Palvelumme mukautuu dynaamisesti tarpeisiisi. Voit koostaa NiiniPlus-palvelussa juuri tarvitsemasi ja omaan tilanteeseesi parhaiten soveltuvat työkalut. Tallennustilaa on käytettävissäsi juuri niin paljon kuin projektisi onnistuminen edellyttää

NiiniPlus pähkinänkuoressa

  • Luotettava suomalainen projektipankki
  • Alustariippumaton ja kilpailukykyinen hinta-laatusuhde
  • Dynaaminen ja helppokäyttöinen palvelu alusta loppuun
  • Käyttäjälähtöinen jatkuva palvelukehitys
  • Ei rajattua käyttäjämäärää
  • Muutosvahti pitää tiimin ja sidosryhmät ajan tasalla
  • Ajantasainen synkronointi ja mobiilikäyttö
  • Palvelun sisäinen tarjouspyyntötyökalu ja kopioiden tilaus

NiiniPlus poistaa turhat aikasyöpöt ja voit keskittyä olennaiseen työhön dokumentin pyörittelyn sijaan. Projektipankki vie tuottavuuden uudelle tasolle.

Tiesitkö tämän?

Kun projektisi on saavuttanut päämääränsä, voit hankkia asiakirjoille ja dokumenteille takuun projektin päättymisen jälkeistä aikaa varten.

Jos sinulla heräsi lisäkysymyksissä projektipankkiin liittyen, autamme mielellämme! Ota yhteyttä >>

Katso muut tarjoamamme rakennus- ja kiinteistöalan palvelut tästä.