Skip to content

Takaisin

5 vinkkiä projektipankin valintaan

Matka paperilta betoniksi on pitkä, mutta hyvä projektipankki helpottaa laajojen ja monitahoisten projektien hallintaa. Kiire on läsnä ja yhteinen dokumentinhallinta vähentää virhemarginaalia, nopeuttaa tiedonkulkua ja uusimmat versiot ovat aina kaikkien saatavilla.

Hyvä ja toimiva projektipankki säästää koko organisaation aikaa ja hermoja. Sähköinen projektipankki kulkee mukana työmaalta toiselle ja on aina käytettävissä, kun sitä tarvitaan. Palvelun käytön tulee olla joustavaa, olipa kyseessä sitten yksittäinen projekti, usean kohteen rakennusprojekti tai vaikkapa suuren kauppakeskuskokonaisuuden rakentaminen.

Näin valitset hyvän projektipankin

Vuosikymmenien pitkän kokemuksemme perusteella olemme tunnistaneet hyvän ja aitoja tarpeita palvelevan projektipankin elementtejä.

1. Helppokäyttöinen alusta loppuun

Projektipankin käyttöönotto tulisi olla vaivatonta, puhumattakaan sen jatkuvasta käytöstä. Dynaaminen ja helppokäyttöinen ympäristö helpottaa työprosessin eri vaiheiden hallintaa. Dokumentit pysyvät järjestyksessä ja hallinnassa aina ensimmäisestä versiosta lähtien.

2. Luotettava ja turvallinen

Projektipankeissa säilytetään paljon luottamuksellista ja vain tietyille henkilöille tarkoitettuna dokumentteja, on ehdottoman tärkeää, että käyttöympäristö huomioi tämän.  Varma ja turvallinen projektipankki pitää tiedostot tallessa ja tehdyt muutokset tallentuvat luotettavasti.

3. Asiakastarpeet huomioonottava

Hyvä projektipankki on alati kehittyvä. Käyttäjien tarpeet muuttuvat koko ajan ja projektipankin tulisi muuttua sen mukana.

4. Aina ajantasainen

Projektin käytön sujuvuuden ja projektin tehokkuuden kannalta yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on käytössä olevan palvelun ajantasaisuus. Kaikilla projektiin osallistuvilla ja projektipankin käyttäjillä tulee olla pääsy aina uusimpaan tietoon. Projektipankin tulee olla käytettävissä siellä missä käyttäjätkin ovat, suunnittelupöydältä työmaalle.

5. Joustava ja mukautuva

Projekteissa on usein mukana myös ulkopuolisia sidosryhmiä, joten käytön tulisi olla joustavaa, jotta työskentely yhteisellä pelikentällä on sujuvaa. Alustariippumaton projektipankki toimii kaikilla sidosryhmien käyttämillä eri laitteilla. Valitse projektipankki, joka mukautuu käyttötarpeisiin eri moduulien avulla.

Mikä on NiiniPlus-projektipankki?

NiiniPlus pitää huolen tiedostoistasi ja dokumenteista koko projektin ajan. Saat niin sujuvan versiohallinnan kuin edistyneet yhteistyömahdollisuudet eri käyttäjäryhmien kanssa.  NiiniPlus-projektipankki huomioi projektisi eri käyttäjäryhmien roolit ja tarpeet.

NiiniPlus-palvelumme taustalla on 65 vuoden kokemus ja ymmärrys rakennusalan vaativista tarpeista. Olemme kehittäneet palvelun vuosikymmenien varrella kerättyjen oppien pohjalta, projektipankki tarjoaa helppoutta, nopeutta ja sujuvaa organisaatiorajat ylittävää yhteistyötä.

NiiniPlus-palvelun hyödyt projektille

NiiniPlus tarjoaa kilpailukykyisen projektipankin eri kokoisiin projekteihin. NiiniPlus on suunniteltu juuri rakennus- ja kiinteistöprojektien tarpeisiin. Palvelu pitää huolen tiedostoistasi ja dokumenteistasi.  Se soveltuu moninaiseen käyttöön niin suunnittelijoille kuin itse projektinjohtoon.

Palvelumme mukautuu dynaamisesti tarpeisiisi. Voit koostaa NiiniPlus-palvelussa juuri tarvitsemasi ja omaan tilanteeseesi parhaiten soveltuvat työkalut. Tallennustilaa on käytettävissäsi juuri niin paljon kuin projektisi onnistuminen edellyttää

NiiniPlus pähkinänkuoressa

  • Luotettava suomalainen projektipankki
  • Alustariippumaton ja kilpailukykyinen hinta-laatusuhde
  • Dynaaminen ja helppokäyttöinen palvelu alusta loppuun
  • Käyttäjälähtöinen jatkuva palvelukehitys
  • Ei rajattua käyttäjämäärää
  • Muutosvahti pitää tiimin ja sidosryhmät ajan tasalla
  • Ajantasainen synkronointi ja mobiilikäyttö
  • Palvelun sisäinen tarjouspyyntötyökalu ja kopioiden tilaus

NiiniPlus poistaa turhat aikasyöpöt ja voit keskittyä olennaiseen työhön dokumentin pyörittelyn sijaan. Projektipankki vie tuottavuuden uudelle tasolle.

Tiesitkö tämän?

Kun projektisi on saavuttanut päämääränsä, voit hankkia asiakirjoille ja dokumenteille takuun projektin päättymisen jälkeistä aikaa varten.

Jos sinulla heräsi lisäkysymyksissä projektipankkiin liittyen, autamme mielellämme! Ota yhteyttä >>

Katso muut tarjoamamme rakennus- ja kiinteistöalan palvelut tästä.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää