Skip to content

Takaisin

Asiakastarina Attendo

Attendon tavoitteena on ollut alusta asti kehittää ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavia, laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluja. Suomessa toiminta lähti liikkeelle vuonna 2000. Lue lisää täältä https://www.attendo.fi/t%C3%A4m%C3%A4-on-attendo

Attendon ostoprosessit olivat ennen monivaiheisia sisältäen tarjouspyynnöt, hyväksynnät ja itse tilauksen tekemisen. Kaikki tämä oli hyvin hidasta ja epäkäytännöllistä. Senhetkinen toimintamalli haastettiin ja Kopio Niini ratkaisi tämän asiakkaan haasteen 24/7 asiakaskohtaisella verkkokaupalla, jossa kaikki tuotteet ovat aineistoineen helposti tilattavissa paikasta ja ajasta riippumatta. Tuotteita on tällä hetkellä pitkälle toista sataa käyntikorteista julisteisiin ja kaikki Attendon yksiköt käyttävät samaa kauppaa, jossa tuotteiden hinnat, toimitusajat, tilaushistoria sekä varastotuotteiden reaaliaikaiset saldot ovat heti nähtävillä. Kaikki hoituu nyt helpommin, suoraviivaisemmin ja nopeammin.

Kopio Niini toimittaa nyt Attendolle myös operatiivista toimintaa tukevaa materiaalia, kuten uusien avautuvien hoivakotien starttipaketteja ja omaisinfo-kittejä ja uusia tuotteita lisätään kauppaan sitä mukaa kun tarve ilmenee.

”Yhteistyö Kopio Niinin kanssa on sujunut hyvin ja mutkattomasti. Ison maanlaajuisen organisaation painomateriaalin hallintaan oma verkossa toimiva kanava on välttämätön, ja Kopio Niinin verkkokauppa täyttää vaatimuksemme.” toteaa Attendon Tuomas Saloniemi, markkinointikoordinaattori.

Ota yhteyttä ja helpotetaan teidänkin arkea
https://www.kopioniini.fi/digipalvelut/verkkokauppa/
kysy lisää Kopio Niinin yhteyshenkilöltäsi tai myyntijohtaja Kimmo Peräseltä 040-7711 559

Aihealue: Asiakastarinat

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää