Skip to content

Takaisin

Asiakastarina Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR Oy

Suunnitteletko muuttoa uuteen toimitilaan tai onko tarve uudistaa ja piristää vanhaa? Suurkuvapuolemme ratkaisuilla (tapetit, taulut, lattiatarrat jne.) voidaan optimoida tilankäyttö ja herättää brändi-ilme eloon. Viihtyisissä tiloissa viihtyvät niin vanhat kuin uudet työntekijät.
Ota yhteyttä ja uudistetaan teidänkin toimistotilat.

→ Kysy lisää Kopio Niinin yhteyshenkilöltäsi tai soita 010 6803 400.

HSSR:n toimiston seinät saivat piristystä tulostamastamme tarratapetista.
“Uuden laajennusosamme neuvotteluhuone sai upean ilmeen tapetilla, johon tulostettiin rakennesuunnittelija Lauri Rannan ottama ilmakuva toimistostamme”, toteaa HSSR:n Sini Lampinen.

HSSR:n ilmakuvausta voidaan hyödyntää ulkorakenteisiin liittyvissä hankkeissa. Ilmakuvauksella saadaan helposti kokonaiskuva katteen kunnosta myös haastavissa kohteissa. Korjaushankkeen valmistuttua meillä on mahdollisuus luoda teille upeita ennen ja jälkeen -kuvia! https://hssr.fi/

#kopioniini #sisustussuunnittelu #sisustustapetti #paino_ideallesi #interiors #suurkuva #asiakastarinat #HSSR

Aihealue: Asiakastarinat

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää