Skip to content

Takaisin

Asiakastarina Kotkan Energia-parkkihalli

Kotkan Energia uudisti sähköautojen latausalueen Kotkan toriparkkiin. Alueen suunnittelusta vastasi Niinin Kotkan toimipiste, joka samalla suunnitteli ja toteutti myös alueen avajaisten mainosmateriaalit. Latausalue uudistettiin tarroilla, valokuvalevyillä, sekä valaistuilla opastetauluilla. Paikalliset urakoitsijat vastasivat alueen maalauksesta ja sähkötöistä. Yhteistyö heidän kanssaan toimi hienosti ja näin myös valokuvalevyt saivat parhaan mahdollisen näkyvyyden taustavaloineen.

Sähköautojen latausalueen projektipäällikkö Aki Tuomisalo Kotkan Energialta mainitseekin, että ”Suunnittelusta toteutukseen yhteistyö Niinin kanssa toimi saumattomasti ja asiakkaan etu edellä. Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä. On hienoa, että saatiin toteuttaa projekti paikallisin voimin toriparkin asiakkaiden iloksi”.

#painotaloniini #asiakastarinat #kukajeesaanoniini #erikoistuotteet #niini #mainosmateriaalit #levytuotteet

Aihealue: Asiakastarinat

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää