Skip to content

Takaisin

Asiakastarina Terveyskylä

Terveyskylä on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu, joka tarjoaa tietoa ja tukea kaikille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. Palvelun sisällä toimii virtuaalitaloja eri elämäntilanteisiin ja oireisiin. Digitaaliset kanavat sairaanhoitoon – Terveyskylässä tekniikka menee ihmisen luokse. Tervetuloa! https://www.terveyskyla.fi/

Terveyskylän materiaalit HUS-alueella tehdään meillä Kopio Niinissä ja meillä onkin ilo ja kunnia olla mukana tässä hienossa hankkeessa, kuten myös koko HUS-konsernin kumppanina. Uusimpana yhteistyöalustana toimii verkkokauppa, jonka tarkoitus on selättää aineiston hallinnan vaikeudet, selkeyttää hinnoittelua, pitää kirjaa saldoista- ja tilaushistoriasta.

”Printtien tilaamisprosessi yksinkertaistui – on kätevää, kun voin ohjata printtien tilaajat suoraan verkkokauppaan” toteaa Terveyskylän tiedottaja Päivi Lehto-Trapnowski.

Ota yhteyttä ja helpotetaan teidänkin arkea.

Lue lisää https://niini.fi/digitaaliset-palvelut/niinishop-verkkokauppa/

Kysy lisää Niinin yhteyshenkilöltäsi tai myynnistämme.

Aihealue: Asiakastarinat

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää