Skip to content

Takaisin

#Ferriniini toivottaa turvallista juhannusta

Me perustimme oman veriryhmän nimeltä #FerriNiini viitaten sillä raudan imeytymis- ja varastoitumismuotoon ferritiiniin ja siihen, että ollaan rautaisaa porukkaa. Kävimme porukalla luovuttamassa verta Verenluovuttajien päivänä 14.6. ja jatkoa seuraa. Haastamme teidät kaikki tekemään saman ja keräämään ystävistä tai työkavereista porukan. Ole siis hengenpelastaja ja anna hyvän kiertää! Kuka jeesaa? No, Niini

Seuraa veriryhmäsi tilannetta myös juhannuksena. ​Juhlapyhäviikoilla päivittäinen veren tarve on hieman suurempi kuin muilla viikoilla. Siksi oman veriryhmänsä veritilannetta kannattaa seurata myös juhannuksena ja tarvittaessa mennä luovuttamaan. Juhannusaattona, perjantaina 24.6. veripalvelutoimistot ovat kiinni. Lue lisää.

Suomessa tarvitaan joka päivä 800 verenluovuttajaa. Jokaiselle veriryhmälle ja verenluovutuspisteelle on myös päiväkohtaiset tavoitteensa. Verta on oltava aina varastossa suuronnettomuuksia tai muuta äkillistä tarvetta varten. Verihiutaleet säilyvät käyttökelpoisina vain viisi päivää verenluovutuksesta.

Veribarometri ohjaa luovuttamaan oikealla hetkellä

#GiveBlood #juhannus #niini #annahyvänkiertää #meniiniläiset

 

Aihealue: MENIINILÄISET, Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää