Skip to content

Takaisin

Haussa tuotantoassistentti/lähetti ja tuntityöntekijä, Turku

Yritysesittely NIINI & CO OY

Niini aloitti toimintansa vuonna 1957 ja tunnettiin aiemmin Kopio Niininä. Uudistimme vuoden alussa brändiämme ja markkinointinimemme Niiniksi, vastaamaan paremmin sitä, mitä tänä päivänä olemme – moderni painotalo, joka tekee uskomattoman upeita printtituotteita, helposti ja nopeasti, digitaalisia palveluita unohtamatta. Olemme toimialamme suurin perheyritys Suomessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa,  Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tallinnassa. Monipuoliset paino-, tulostus- ja postituspalvelumme, rakennuspiirustuspalvelumme sekä graafinen suunnittelupalvelumme takaavat, että ideasi saavat aina arvoisensa painon. Kuka jeesaa? – no Niini.

Tutustu meihin ja tuotteisiimme ja palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.niini.fi ja/tai somessa: LinkedIn, Facebook & Instagram

 

Haussa Turkuun reippaita tekijöitä! Tuotantoassistentti/lähetti kokoaikaiseksi opintovapaan ajaksi 31.5.2022 saakka sekä tuntityöntekijä 31.12.21 saakka.

 

TUOTANTOASSISTENTIN/LÄHETIN TYÖTEHTÄVÄT
Tulostus, jälkikäsittely, kuljetus (B-ajokortti pakollinen) ja pakkaustyöt/tuotantoassistentin tehtävät.

Työ on kokoaikatyö. Palkka määräytyy Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n toimihenkilöitä koskeva työehtosopimuksen vaativuusluokkapalkan (TVL) 2 mukaisesti.

Työsuhteen voimassaolo
Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löytyessä ja työsuhde on kokoaikainen opintovapaan sijaisuus  31.5.2022 saakka.

 

TUNTITYÖNTEKIJÄN TYÖTEHTÄVÄT
Kuljetus (B- ajokortti pakollinen) ja pakkaustyöt, tulostus, jälkikäsittely, määräaikainen osa-aikainen tuotantoassistentin tehtävät.

Työ on osa-aikatyö, min. 15h/viikko, pääasiassa klo 10-15 välillä.
Työaika sovitaan erikseen työtilanteen mukaan.
Tuntipalkka määräytyy Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n toimihenkilöitä koskeva työehtosopimuksen vaativuusluokkapalkan (TVL) 2 mukaisesti.

Työsuhteen voimassaolo
Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löytyessä ja työsuhde on määräaikainen päättyen 31.12.2021.

 

Pääasiallinen työntekopaikka: Turun toimipiste, Laivurinkatu 2, Turku

Puhelintiedusteluihin vastaa aluepäällikkö Soili Mäki (ma-pe klo: 8–16)
puh. 050 382 4808  | hakemukset soili.maki@niini.fi

#avointyöpaikka #niinioy

 

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää