Skip to content

Takaisin

Innovatiivinen suoramainos tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa

Innovatiivinen suora rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Suoran rakentaminen lähtee asiakkaan tarpeesta ja tavoitteista sekä miten asiakkaan asiakas pitäisi saada reagoimaan tai toimimaan.

Youpret Oy ja Niini suunnittelivat yhdessä toimivan suorakampanjan, josta saatiin onnistunut lopputulos ja tyytyväinen asiakas.

”Niinin toteuttama suorapostituskampanja, jossa lähetimme potentiaalisille asiakkaille Ipadin näköisen pahvisen suoramainoksen levytulosteena, johon oli painettu Youpret-sovelluksen käyttöliittymä ja takakanteen lyhyt saateteksti suklaapatukan kera toimi erinomaisesti. Kaikki kirjeen saaneet muistivat Ipadin ja yrityksemme, joten kylmä liidi muuttui huomattavasti lämpimämmäksi” Atte Solaranta, myyntijohtaja, Youpret Oy

Katso suoran esittelyvideo täältä.

Ota yhteyttä myyntiimme niin ideoidaan sinullekin toimiva kokonaisuus
myynti@niini.fi | 010 6803 400

Aihealue: Asiakastarinat, Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää