Skip to content

Takaisin

Kesäkisa on täällä

Meistä on tärkeää kuulla, mitä asiakkaat tarvitsevat ja olla läsnä asiakkaiden arjessa. Sen pohjalta voidaan pohtia erilaisia ratkaisuita asiakkaan näkyvyystarpeisiin printtituotteista digitaalisiin palveluihin tai vaikkapa videotuotantoihin.

Meistä olisikin siksi kivaa kuulla, että mistä tuotteista tai palveluista, laadusta, ympäristö- tai vastuullisuusasioista tai asioista yleensä haluaisit kuulla Niinin somessa lisää?

Seuraa ja kommentoi, niin arvomme kaikkien osallistujien kesken kesän tuotepaketin, jolla pääset heti lomamoodiin. Aika alkaa N-Y-T, ja tuotepaketti arvotaan 31.5.2021 mennessä somekanaviemme (FB, IG, LinkedIn) postauksen kommentoijien kesken.

Löydät meidät
Linkedin
Instagram
Facebook

Niini järjestää kisan ihan itsekseen ja vastaa arvonnasta 100 %. Arvonnan säännöt löydät täältä
https://niini.fi/wp-content/uploads/2021/05/Arvonnan_saannot_Facebook_kisa_2021.pdf

#kesäkisa #ihanatasiakkaat #mielipide #osallistukisaan #vaikuta #tykkäämeistä #asiakaskokemus #asiakkaanääni

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää