Skip to content

Takaisin

Kuka jeesaa? No, Niini

Olimme  HIFK:n peleissä mukana pariinkin otteeseen ja töitä tehdään jatkossakin  sujuvasti yhteistyössä. Promootiossa oli monipuolisesti tapahtumamateriaaleja mukana, kuten kangasseinäke ja -pöytä, reboard-kaukalo, mainosseinäkkeet ja pahvipelaajat, rollupit, reboard-pöydät, arvontalaatikot ja lipukkeet. Promootiosta hyödynnettiin myös HIFKin omiin tapahtumiin pintoja.

Myyntijohtaja Markus Lindström antoi auliaasti palautetta yhteistyön sujuvuudesta:

”Ensisijaisesti parasta on palvelu! Apu löytyy aina nopeallakin aikataululla ja uusia tapoja toteutukseen esitellään aktiivisesti. Näin mekin voimme kehittää sitä, miltä me näytetään ulospäin. Tuotteet ovat laadukkaita, mikä meille on tietenkin itseisarvo. Erilaisiin omiin ideoihin löytyy aina joku toteutus ja henkilökunta haluaa löytää sopivat ratkaisut. Ollaan oltu tyytyväisiä!

Liigan tavoin Niini kiittää kaikkia menneestä kaudesta ja toivottaa voimia arkeen ja valoa kevääseen. TUE HIFK:N JUNIORITOIMINTAA – OSTA LIPPU MATSIIN JOTA EI PELATA!

#niinioy #painotaloniini #koskettavaaviestintää #koskettavanviestinnänasiantuntija #hifk #luottopelaajaniini

Aihealue: Asiakastarinat

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää