Viime vuonna projektipankkimme koki lukuisia uudistuksia sekä ulkoasussaan että ominaisuuksissaan. Keväällä 2017 uusimme projektipankkimme ilmeen, jotta se olisi 1) linjassa yritysilmeemme kanssa ja 2) jotta sitä olisi aidosti miellyttävä käyttää osana jokapäiväistä työskentelyä.

Ulkoasun lisäksi toimme käyttäjien iloksi lukuisia päivityspaketteja, jotka keskittyivät jokapäiväisen käyttökokemuksen parantamiseen. Osa muutoksista oli suurempia, selkeästi käyttöliittymässä havaittavissa olevia parannuksia. Osa muutoksista oli ulkoisesti pieniä, mutta niillä oli sitäkin suurempi vaikutus NiiniPlussan käyttökokemukseen.

Merkittävintä viime vuoden kehittämisessä oli se, että edistimme ja priorisoimme kehitystä puhtaasti käyttäjiltä tulleiden palautteiden perusteella. Pyysimme kehitysehdotuksia laaja-alaisesti niin digikanavissa kuin fyysisissäkin kohtaamisissa. Käyttäjiltämme saatu palaute on sen verran kannustavaa, että aiomme jatkaa samalla linjalla tänäkin vuonna. Kiitosta itse uusien ominaisuuksien lisäksi saimme myös siitä, että informoimme päivityspakettien sisällöstä aina päivityksen yhteydessä julkaisemalla päivityslokin projektipankkiin nähtäville.

Mikäli sinulla on kehitysehdotus tai useampia, niin jätä meille palautetta tämän linkin kautta:
https://response.questback.com/niiniyhtitoy/kehityspalaute
tai laita meille sähköpostia osoitteeseen asiakas@kopioniini.fi.
Voit toki pyytää meidät myös kylään kuulemaan ajatuksistasi!