Skip to content

Takaisin

NiiniPlus-projektipankin vuosi 2017

Viime vuonna projektipankkimme koki lukuisia uudistuksia sekä ulkoasussaan että ominaisuuksissaan. Keväällä 2017 uusimme projektipankkimme ilmeen, jotta se olisi 1) linjassa yritysilmeemme kanssa ja 2) jotta sitä olisi aidosti miellyttävä käyttää osana jokapäiväistä työskentelyä.

Ulkoasun lisäksi toimme käyttäjien iloksi lukuisia päivityspaketteja, jotka keskittyivät jokapäiväisen käyttökokemuksen parantamiseen. Osa muutoksista oli suurempia, selkeästi käyttöliittymässä havaittavissa olevia parannuksia. Osa muutoksista oli ulkoisesti pieniä, mutta niillä oli sitäkin suurempi vaikutus NiiniPlussan käyttökokemukseen.

Merkittävintä viime vuoden kehittämisessä oli se, että edistimme ja priorisoimme kehitystä puhtaasti käyttäjiltä tulleiden palautteiden perusteella. Pyysimme kehitysehdotuksia laaja-alaisesti niin digikanavissa kuin fyysisissäkin kohtaamisissa. Käyttäjiltämme saatu palaute on sen verran kannustavaa, että aiomme jatkaa samalla linjalla tänäkin vuonna. Kiitosta itse uusien ominaisuuksien lisäksi saimme myös siitä, että informoimme päivityspakettien sisällöstä aina päivityksen yhteydessä julkaisemalla päivityslokin projektipankkiin nähtäville.

Mikäli sinulla on kehitysehdotus tai useampia, niin jätä meille palautetta tämän linkin kautta:
https://response.questback.com/niiniyhtitoy/kehityspalaute
tai laita meille sähköpostia osoitteeseen asiakas@kopioniini.fi.
Voit toki pyytää meidät myös kylään kuulemaan ajatuksistasi!

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää