Tarrat

Kysy tarjous

Tarramateriaalit ovat monipuolisia, niillä voit teipata lattiasta
kattoon, kirjekuoresta pakkauslaatikkoon.

Ota kaikki hyöty irti tarroista.

Tarrat ovat ihania materiaaleja, koska materiaalivalikoima on suuri ja käyttömahdollisuudet laajat. Nyt tilattavissa koronatilanteeseen infotarroja- ja magneetteja viestimään asiakkaille ja henkilökunnalle hyvän hygieniatason merkityksestä. Tarramateriaaleja löytyy seinä- ja ikkunapintoihin toimivasta Easy Dot -tarrasta, ja AntiSlip-lattiatarraa sekä magneetteja rautapinnoille. 

Tarroja tehdään moneen eri tarpeeseen ja pintaan. Kokokin voi vaihdella pienestä suurpintaan. Ikkunatarralla pystyt ketterästi uudistamaan julkisivut tai konttorin lasiseinät, kun taas lattiatarralla teippaat, vaikka messutilan lattiapinnat näyttävästi. Lattiateippaukset onnistuvat miltei jokaiselle lattiamateriaalille asfaltilta parkettiin – eri pinnoilla käytetään aina sille sopivaa materiaalia. Esimerkiksi kampanjatarra on oiva tapa lyhytaikaiseen kiinnitykseen, ja se toimiikin loistavasti mainospintana.

Kampanjatarrasta ei jää liimajälkiä, ja se on helppo kiinnittää ja irrottaa pinnoista. Kestävään kiinnitykseen valikoimastamme löytyy puolestaan kestäväliimainen tarramateriaali.

Tarrat saat seuraaviin pintoihin

 • Ikkunatarra, useita vaihtoehtoja valon läpi päästävästä tulostettavasti huurretarrasta peittävään kampanjaluonteiseen käyttöön tarkoitettua tarraa.
 • Magneettitarra, suoraan rautaisille pinnoille kiinnittyvä.
 • Magneettitarra magneettitaustalla. Erittäin toimiva pinnoissa, joihin tarvitsee aina vaihtaa aineisto kätevästi ja ilman liimausta. Alustalle liimataan magneettinen taustatarra, johon aina vaihdetaan tarrapinta.
 • Lattiatarra (materiaali riippuen lattian pinnasta, löytyy myös laminoituna)
 • Lattiatarra (ulkopintoihin, kuten asfaltit)
 • Kampanjatarra, toimii hyvin lyhytaikaisessa käytössä tasaisilla pinnoilla
 • EasyDot-tarra, toimii puolestaan monenlaisella pinnalla kampanjaluonteisesti
 • YupoTako-tarra, mikroskooppisen pienet imukupit pitävät tarran kiinni monessa pinnassa ilman liimatahroja.
 • Kestäväliimainen tarra
 • Autoteipit
 • Polymeeritarrat kaartuviin pintoihin, kuten raksakypärät.

Tarrat voidaan tulostaa asiakkaan tarpeiden mukaan arkeille tai omina leikattuina irtotarroina. Muotokaan ei tarvitse olla pyöreä tai neliskanttinen, leikkurimme leikkaa juuri siihen muotoon, mitä niitä tarvitset. Tarvitsetko asennusta? Katso myös, millaisia teippauksia toteutamme avaimet käteen -periaatteella.

Tiesithän, että voit tilata tarrat helposti myös suoraan verkkokaupastamme

From 0,00

Tarrat

Lattiatarra

(1)
From 0,00
From 0,00
From 0,00
From 0,00
From 0,00

Kysy tarjousta "Tarrat"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)