Skip to content

Takaisin

Projektidigitoija haussa

Nyt meillä on auki

projektidigitoijan paikka skannaustyöhön, Helsinki

Tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat työskennellä monipuolisten skannaustyötehtävien parissa. Työhön kuuluu arkki- ja rullaskannereiden käyttö sekä erilaisiin skannausprojekteihin liittyvät työvaiheet. Aikaisempi kokemus skannauslaitteiden parissa katsotaan eduksi.

Työ on kokoaikainen vuorotyö ja alkaa heti. Palkka muodostuu kiinteästä perusosasta ja provisiosta, joka määräytyy päivittäisen henkilökohtaisen työn edistymisen mukaisesti. Työssä menestyäkseen täytyy olla ripeä, tarkka ja hallita hyvin tietokoneohjelmistot. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Puhelintiedusteluihin vastaa tuotantovastaava Sampo Kauranen (ke-pe klo: 10–12) puh. 010 6803 445. Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna mahdollisimman pian henkilöstöassistentti nina.mark-quinones@niini.fi otsikoksi: Projektidigitoija. Työtehtävä on määräaikainen 31.10.2021 asti.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää