Joulu on taas. Mistä löytäisi persoonalliset joululahjaideat, joissa olisi ajatusta? Lähempää kuin uskotkaan, sinulta itseltäsi. Painotalo auttaa sinua toteuttamaan sinun ideasi – onpa se mitä tahansa itse maalatuista joulukorteista villasukkien vyötteisiin tai kuvakalenterista suklaiseen joulupakettiin.

Oletpa sitten intohimoinen jouluttaja vai maltillisempi tunnelmoija, Niinin verkkokaupasta tilaat persoonalliset joululahjat ja -tervehdykset, joko omalla kuvalla tai valitsemalla valmiista kuvavaihtoehdoistamme.

Uniikit joululahjat ja -tervehdykset ilahduttavat saajaa aina monin verroin. Kokosimme sinulle joulutuotteet helposti löydettäväksi.

joulukortti-tuotekuva

Joulukortit verkkokaupasta

Joulukortti on tietysti joulutervehdyksistä se suosituin – ja sen suosio pitääkin pintansa vuodesta toiseen. Tilaa verkkokaupastamme kauniit ja laadukkaat joulukortit omalla kuvalla, helposti ja nopeasti.

Oletko lahjakas piirtäjä, voit teettää piirroksistasi tai maalauksistasi joulukortteja – tai voit valita valmiista kuvavaihtoehdoista. Sekin on hyvä ja kaunis ajatus. Joulukorttien tilaus onnistuu helposti suunnittelutyökalumme avulla. Kannattaa kokeilla.

Pakettikortit netistä

Pakettikortti on lahjapaketin, -pullon tai -pussukan viimeinen silaus! Tilaa pakettikortit nopeasti verkkokaupasta, kirjoita tervehdyksesi ja sido kauniilla nauhalla. Et tarvitse välttämättä edes paperikäärettä.

suklaalevyn rasia
suklaalevyn rasia

Lahjapakkaus suklaalle

Onko parempaa kuin aattoiltana paketista kääräisty suklaalevy! Suklaan viehätys ei hälvene, mutta vyöte tai suklaalevylle suunniteltu lahjapakkaus antaa mukavan persoonallisen silauksen joulumuistamiselle. Katso lahjapakkausten värivaihtoehdot. Suklaa kauniissa paketissa toimii lahjana niin ystäville kuin yhteistyökumppaneille.

Joulun lahjasuosikki – kalenteri omilla kuvilla

Seinäkalenterien suosio pitää pintansa, anna lahjaksi ensi vuoden kalenteri. Kalenteri omilla kuvilla on klassikko ja pidetty joululahja. Seinäkalenteri on loistava lahja yritykseltä yhteistyökumppaneille, mutta niin valloittava lahja myös esimerkiksi lapsilta isovanhemmille.

pahvikuusi
pieni ja iso kuusi valintasi mukaan

Uusi pahvikuusi

Varisematon joulukuusi – mitä jos joulukuusi olisikin tänä vuonna pahvikuusi tai tarrakuusi? Pahvinen kuusi tai tarrakuusi toimii erinomaisesti asiakaspalvelu- ja liiketiloissa. Onhan se varisematon ja allergisoimaton.

Tarrakuusi on myös erityisesti lasten suosikki, sillä sen liimaaminen on hauskaa ja sen voi pystyttää ajoissa, sillä se ei vie tilaa aidon tai muovisen kuusen lailla. Kuusi, joka sopii hyvin lastenhuoneisiin tai vaikkapa pieniin asuntoihin. Tarra on uudelleenkiinnitettävää.

Kestävää joulutunnelmaa!

Onko sinulla oma lahjaidea, jota ei löydy verkkokaupastamme? Ei hätää, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.