Tänä vuonna on tapahtunut paljon asioita. Niinin nimi on muuttunut jo kohta vuosi sitten. Aika on mennyt hurjaa vauhtia. Matka Kopio Niinistä ytimekkäästi Niiniksi on ollut huikea. Nimen muuttamisen lisäksi olemme uusineet visuaalisen ilmeemme ja päivittäneet brändimme ytimen sekä rakentaneet ensimmäisen showroomimme Helsingin Pitäjänmäen toimipisteeseen. Muutostyöt jatkuvat kaikissa toimipisteissämme vielä vuonna 2020, myös Tallinnassa. Meillä on uusitut verkkosivut ja Pinterestiin rakennettu ideaseinä, johon keräämme omia ja muiden toimivia ideoita ja toteutuksia, joita tietysti voi tehdä juuri meillä.

Haluamme edelleen olla koskettavan viestinnän asiantuntija ja tehdä yhteistyössä asiakkaiden kanssa parhaita painotuotteita. Me niiniläiset olemme oman alamme ammattilaisia, joiden puoleen voit kääntyä ideasta toteutukseen, kaikki saat yhden luukun taktiikalla. Lanseerasimme myös kolme takuuta, tyytyväisyys-, nopeus-, ja innovaatiotakuun, jolla lupaamme asiakkaalle, että tilaaja saa meiltä liiketoimintaa tukevia ideoita ja niiden toteutuksen sekä monipuolisesti laadukkaita painotuotteita sovitussa aikataulussa.

Uusi vuosi, ja uusia tuotteita, niitä myös lupaamme. Kehitämme joka päivä asiakkaille ja itsellemme uusia prototyyppejä ja malleja painotuotteista, joilla voit lunastaa paikan omien asiakkaittesi sydämessä. On se sitten tarra-, levy- tai kangastuloste, meillä se onnistuu. Saat sen kätevästi yrityksellesi räätälöidystä verkkokaupasta tarvittaessa.

Meidät saa kiinni arkisin ja painotuotteita tilaat verkkokaupastamme 24/7.

Erittäin hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta, ja muistathan, että

Kuka jeesaa? No Niini.