Skip to content

Takaisin

Uusi vuosi, uusia tuotteita

Tänä vuonna on tapahtunut paljon asioita. Niinin nimi on muuttunut jo kohta vuosi sitten. Aika on mennyt hurjaa vauhtia. Matka Kopio Niinistä ytimekkäästi Niiniksi on ollut huikea. Nimen muuttamisen lisäksi olemme uusineet visuaalisen ilmeemme ja päivittäneet brändimme ytimen sekä rakentaneet ensimmäisen showroomimme Helsingin Pitäjänmäen toimipisteeseen. Muutostyöt jatkuvat kaikissa toimipisteissämme vielä vuonna 2020, myös Tallinnassa. Meillä on uusitut verkkosivut ja Pinterestiin rakennettu ideaseinä, johon keräämme omia ja muiden toimivia ideoita ja toteutuksia, joita tietysti voi tehdä juuri meillä.

Haluamme edelleen olla koskettavan viestinnän asiantuntija ja tehdä yhteistyössä asiakkaiden kanssa parhaita painotuotteita. Me niiniläiset olemme oman alamme ammattilaisia, joiden puoleen voit kääntyä ideasta toteutukseen, kaikki saat yhden luukun taktiikalla. Lanseerasimme myös kolme takuuta, tyytyväisyys-, nopeus-, ja innovaatiotakuun, jolla lupaamme asiakkaalle, että tilaaja saa meiltä liiketoimintaa tukevia ideoita ja niiden toteutuksen sekä monipuolisesti laadukkaita painotuotteita sovitussa aikataulussa.

Uusi vuosi, ja uusia tuotteita, niitä myös lupaamme. Kehitämme joka päivä asiakkaille ja itsellemme uusia prototyyppejä ja malleja painotuotteista, joilla voit lunastaa paikan omien asiakkaittesi sydämessä. On se sitten tarra-, levy- tai kangastuloste, meillä se onnistuu. Saat sen kätevästi yrityksellesi räätälöidystä verkkokaupasta tarvittaessa.

Meidät saa kiinni arkisin ja painotuotteita tilaat verkkokaupastamme 24/7.

Erittäin hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta, ja muistathan, että

Kuka jeesaa? No Niini.

 

 

 

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää