Skip to content

Takaisin

Vaikutteita Nordic Business Forumista

Nordic Business Forum järjestettiin 26.-27.9.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa on kuulijoita yli 40 maasta ja tilaisuus oli loppuunmyyty.

Kopio Niinille on tärkeä pysyä ajan hermolla ja katse tulevaisuudessa, joten olimme hakemassa vaikutteita ja ajatuksia tapahtumasta. Puhujat toivat näkökulmia ja uutta tietoa lohkoketjuteknologiasta  itsevarmuuden lisäämiseen voima-asennolla. Illan odotetuinta vierasta, Barack Obamaa, odotetaan saapuvaksi yli 7500 kuulijan voimin. Obama esiintyy iltapäivästä ja hänen puheenvuoroaan on mahdollista katsoa myös livestreaminä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#kopioniini #ajassapysyminen #osaamisenkartuttaminen #nbforum2018 #vaikutteet

 

 

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää