Skip to content

Takaisin

Virallinen nimemme on nyt Niini & Co Oy

Brändiuudistuksemme etenee, ja saimme vihdoin vahvistettua myös virallisen nimemme. Osaset loksahtavat paikalleen, ja tarinamme jatkuu. Kenties tiesitkin, että Kopio Niinin historia on sodanjälkeisen Suomen historiaa. Se on tarina Niinin perheestä, jossa vanhemmat kopioivat rintamamiestalojen rakennuspiirustuksia ja lapset tsuppasivat niitä dösällä tai sporalla eri puolille kaupunkia – ja välillä syötiin silakkalaatikkoa.

Ymmärrettävistä syistä nykyään ei ole kovin paljon kysyntää rintamamiestalojen rakennuspiirustusten kopioinnille. On tehtävä jotain muuta. Kopio Niininkin myynnistä enää pieni osa on kopiointia. Vuosia olemme laajentaneet ja kehittäneet palveluita, tuotevalikoimaa ja digitaalisia ratkaisuita. Niinpä päätimme alkuvuodesta 62 vuoden jälkeen muuttaa yrityksen nimen vastaamaan monipuolista nykypalvelutarjoomaa. Ainutlaatuisen yrityksen nimestä jätettiin ”Kopio” pois. Jatkossa markkinointinimenä käytetään yksinkertaisesti Niini ja virallinen nimemme muuttuu nyt Niini & Co Oy:ksi. Virallinen nimenmuutos on voimassa heti.

Mikäli sinulla on meille joskus postia, niin osoita se uudella virallisella nimellämme. Yritystunnuksemme 0199332-3 pysyy ennallaan, samoin verkkolaskujen osoite 003701993323 ja operaattori OpusCapita E204503.

Kuka jeesaa? No Niini.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää