Brändiuudistuksemme etenee, ja saimme vihdoin vahvistettua myös virallisen nimemme. Osaset loksahtavat paikalleen, ja tarinamme jatkuu. Kenties tiesitkin, että Kopio Niinin historia on sodanjälkeisen Suomen historiaa. Se on tarina Niinin perheestä, jossa vanhemmat kopioivat rintamamiestalojen rakennuspiirustuksia ja lapset tsuppasivat niitä dösällä tai sporalla eri puolille kaupunkia – ja välillä syötiin silakkalaatikkoa.

Ymmärrettävistä syistä nykyään ei ole kovin paljon kysyntää rintamamiestalojen rakennuspiirustusten kopioinnille. On tehtävä jotain muuta. Kopio Niininkin myynnistä enää pieni osa on kopiointia. Vuosia olemme laajentaneet ja kehittäneet palveluita, tuotevalikoimaa ja digitaalisia ratkaisuita. Niinpä päätimme alkuvuodesta 62 vuoden jälkeen muuttaa yrityksen nimen vastaamaan monipuolista nykypalvelutarjoomaa. Ainutlaatuisen yrityksen nimestä jätettiin “Kopio” pois. Jatkossa markkinointinimenä käytetään yksinkertaisesti Niini ja virallinen nimemme muuttuu nyt Niini & Co Oy:ksi. Virallinen nimenmuutos on voimassa heti.

Mikäli sinulla on meille joskus postia, niin osoita se uudella virallisella nimellämme. Yritystunnuksemme 0199332-3 pysyy ennallaan, samoin verkkolaskujen osoite 003701993323 ja operaattori OpusCapita E204503.

Kuka jeesaa? No Niini.