Skip to content

Takaisin

3 vinkkiä miten löytää hyvä painotalo

Varmasti lähes jokaisesta suomalaisesta kaupungista löytyy painotalo – joskus jopa useampia. Mutta mitä kannattaa ottaa huomioon painotaloa valitessa? Tässä muutama tärppi:

Monipuolinen tuotevalikoima ja laadukas työnjälki

Tuotteet puhuvat puolestaan. Laadukkaat ja huolella viimeistellyt painotuotteet antavat yrityksestäsi uskottavan ja luotettavan kuvan. Kun esitteissä, messumateriaaleissa sekä mainostarroissa on skarpit ja hyvälaatuiset kuvat sekä laadukas painojälki, ja mainostuotteiden materiaalit tuntuvat kädessä jämäköiltä ja kestäviltä, on brändisi vahvoilla.

Elämästä hieman helpompaa tekee se, kun painotalon tuotevalikoima on laaja. Näin saat helposti saman katon alta juuri sinun tarpeeseesi ja tilanteeseesi parhaiten sopivat painotuotteet, oli sitten kyseessä messut, tapahtumat, asiakastilaisuudet, myynnin tukimateriaali tai muu viestintä. Asiantunteva painotalo osaa auttaa sinua valitsemaan parhaat tuotteet ja ratkaisut.

Ammattitaitoinen suunnittelupalvelu

Yrityksesi markkinointiin sekä brändin rakentamiseen suunnitellut pinnat muodostavat graafisen ohjeiston ympärille kokonaisuuden, jossa on monesti useita erilaisia painettavia pintoja, kuten esitteitä, raportteja ja julkaisuita, lehtien taittoja ja messuille tai tilaisuuksiin suunniteltuja materiaaleja.

Yhtenäinen ilme on avainasemassa brändisi tunnettuuden kasvattamisessa. Siksi on myös tärkeää, että painotalossa ylläpidetään aktiivisesti osaamista, työympäristöä ja tuotantolaitteita sekä seurataan muuttuvia trendejä. Tutustu painotaloon esimerkiksi sen verkkosivuilla ja kiinnitä huomiota erityisesti yrityksen portfolioon, tuotevalikoiman ja palveluiden nykyaikaisuuteen sekä henkilöstön osaamiseen.

 

Vastuullisuus

Valinnoillasi on merkitystä ympäristön kannalta. Haluammehan kaikki, että myös jälkipolville on olemassa puhdasta luontoa ja puhdas elinympäristö. Painotuotteiden ympäristöystävällisyys ei rajoitu nykyään pelkästään materiaalivalintoihin, vaikka papereilla onkin lukuisia erilaisia ympäristösertifikaatteja, joista tunnetuimmat ovat EU-Kukka ja Pohjoismainen Ympäristömerkki eli Joutsenmerkki.

Vastuullinen painotalo auttaa myös sinua toimimaan vastuullisesti. He osaavat neuvoa, millaiset tuotantoerät ovat juuri sinun tarpeisiisi riittävät sekä millainen määrä on optimaalinen siten, että esimerkiksi tarra-arkkeihin ei jää hukkatilaa.

 

Pyydä tarjous

Voit jättää meille tarjouspyynnön monipuolisesti printtipalveluista. Kuvaa työn nimi, sen koko ja sivumäärä. Haluatko, että työ on mustavalkoinen vai värillinen, kaikki sivut vai vain osa niistä? Montako kappaletta tarvitset kyseistä tuotetta? Onko sinulla tiedossa jo paperi, tai miten haluat, että tuotteesi viimeistellään? Haluatko lakkauksia tai, että tuotteesi sidotaan liimalla tai muuten?

Tarjouspyyntö ei vielä sido sinua mihinkään, mutta sen avulla saat vastauksen siitä, miten juuri me voimme sinua parhaiten palvella. Niinin päämäärä on olla ensiluokkainen  printtipalveluiden tuottaja. Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys ja palvelemme mielellämme niin suuria kuin pieniäkin toimijoita.

Ota yhteyttä p. 010 6803 400 | myynti@niini.fi

Kuka jeesaa? No Niini

 

Aihealue: Blogi

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää