Skip to content

Takaisin

Oletko etsimämme tuotantokoordinaattori?

NIINI & CO OY

Niini aloitti toimintansa vuonna 1957. Uudistimme vuonna 2019 alussa brändimme Kopio Niinistä ytimekkäästi Niiniksi, jolloin päivitimme myös asiakaslupauksemme vastaamaan paremmin sitä, mitä tänä päivänä olemme. Teemme asiakkaillemme näyttäviä printtituotteita, helposti ja nopeasti, digitaalisia palveluita unohtamatta.

Nyt haemme joukkoomme henkilöä vakituiseen tuotantokoordinaattorin työhön.

Työtehtävät ovat monipuolisia, ohjelmistoista edellytetään Adobe CC, Enfocus PitStop, Microsoft Office-ohjelmien osaaminen.
Laitepuolelta Xerox iGen operaattoriosaaminen katsotaan eduksi mutta siihenkin järjestetään tarvittaessa koulutus.

Edellytämme hakijalta edellä mainittujen tai niitä vastaavien laitteiden käyttökokemusta, hyvää tiimityöskentelytaitoa ja joustavuutta.
Tuotantokoordinaattorin tehtäviin kuuluvat myös tulostus- ja muut avustavat tehtävät.
Työ on kokoaikatyö. Työaika voi vaihdella päivittäin työnantajan tarpeen mukaan. Kuukausipalkka määräytyy Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n toimihenkilöitä koskeva työehtosopimuksen vaativuusluokkapalkan (TVL 3-4) mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Hae lähettämällä CV sekä kirjallinen hakemus osoitteeseen
nina.mark-quinones@niini.fi .
Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Juvonen puhelimitse 010 680 3061

Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Hakuaika tehtävään on 3.12.2021 asti.

#avointyöpaikka #rekry #tuotantokoordinaattori

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää