Skip to content

Takaisin

Asiakastarina Berner

Berner halusi ulkoistaa omaa esitetuotantoaan, jota heillä hoidettiin ennen itse omalla digipainokoneella. Tavoitteena oli löytää kustannustehokas kumppani, joka ottaisi ko. tuotannon hoidettavakseen. Työt päätettiin kilpailuttaa usean toimijan kesken. Kopio Niinin ehdotus sisälsi tuotteiden tarjousten lisäksi räätälöidyn verkkokaupan rakentamisen koko tilaamisprosessin tehostamiseksi.

Nyt markkinointimateriaalien tilaaminen on Bernerissä huomattavasti lyhyempi prosessi. Verkkokaupasta tilaaminen on mahdollista 24/7 suoraan tuotteita tarvitsevan henkilön toimesta ilman turhia mutkia. Olipa kyseessä lisäpainos tai tuote kokonaan uudella aineistolla – kaikki onnistuu verkkokaupasta. Tuotesortimentti laajenee koko ajan. Kaikki hoituu nyt helpommin, suoraviivaisemmin ja nopeammin.

“Tarvitsimme kumppanin hoitamaan esitemateriaaliemme painatus- ja tilausprosessin. Kopio Niini tarjosi meille sopivan ratkaisun, jonka avulla jokainen saa näppärästi hoidettua tarvittavat esitemateriaalien tilaukset haluamaansa osoitteeseen vaikkapa tien päältä” toteaa media designer Tytti Salmivainio Berneriltä.

Ota yhteyttä ja helpotetaan teidänkin arkea.
Kysy lisää Kopio Niinin yhteyshenkilöltäsi tai myyntijohtaja Kimmo Peräseltä 040-7711 559
https://www.kopioniini.fi/digipalvelut/verkkokauppa/

Aihealue: Asiakastarinat

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää