Skip to content

Takaisin

Asiakkaiden kokemuksilla on suuri merkitys toiminnan kehittämisessä

Kysyimme kuluvan kesän aikana loppukäyttäjiltämme palautetta digipalveluistamme. Viestimme suoraan kahden eri palvelumme loppukäyttäjille. Toista palvelua tarjoamme käyttäjillemme ilmaiseksi ja toinen taas on maksullinen premium-palvelu. Tulokset olivat mukavaa luettavaa ja niissä oli paljon yhteneväisyyksiä.

Kuvan sanapilvestä pystyy helposti päättelemään käyttäjillemme tärkeät ja merkitykselliset asiat. Molempien palveluiden ominaisuuksista arvostettiin mm. niiden helppoutta ja käyttäjälähtöisyyttä, laadukkuutta ja toimintavarmuutta sekä toimivaa käyttäjätukea.

Saimme jälleen paljon loistavia kehitysehdotuksia ja ajatuksia siitä, kuinka voimme kehittää palveluitamme vieläkin parempaan suuntaan. Kun kysyimme tärkeimpiä huomioitavia asioita tulevaisuuden uusissa palveluissa, korostui nopeuden, helppouden ja yksinkertaisuuden merkitys yli kaiken muun. Edellä mainittuihin toivottiin ratkaisuja mm. järjestelmien välisien integraatioiden avulla. Voimmekin ylpeänä kertoa, että olemme toteuttaneet erilaisia integraatioita asiakkaidemme käyttämiin järjestelmiin, joista viimeisin on NiiniPlus-projektipankkimme ja Congrid-sovelluksen välinen integraatio.

Kiitos kaikille palautteensa meille antaneille, ja nyt käärimme hihat ja alamme hommiin.

Kirjoittaja on Kopio Niinin Digital Product Manager Jani Henriksson.

#kopioniini #paino_ideallesi #haastameidät #kehitystyö #congrid #digitaalisuus #asiakaskokemus

Aihealue: Blogi, Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää