Skip to content

Takaisin

Kirjojen ystävien päivä

Tänään 9.8. on monen koulunsa aloittavan lapsen ensimmäinen koulupäivä ja myös Kirjojen ystävien päivä. Moni ekaluokkalainen oppiikin uuden ja merkittävän taidon; lukemisen.

Muistatko sinä, mikä oli ensimmäinen kirjasi, jonka itse luit, tai onko jokin kirja lapsuudesta, joka oli niin rakas ja tärkeä, että tuskin jaksat odottaa, että pieni koululaisesi pääsee sen itse lukemaan ja kokemaan? Lukemisen oppiminen tuo aivan uusia ulottuvuuksia elämään ja mielikuvitus saa jälleen uudet siivet. Kannusta siis lasta jo pienestä pitäen lukemisen pariin, on se tapa sitten fyysinen kirja tai sähköinen versio. Aikoinaan mummokin sanoi, että se on kuin rahaa laittaisi pankkiin.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää