Markkinoinnin ikuinen ongelma – kuinka välittää viesti halutulle kohderyhmälle tehokkaimmin? Printtipuolesta puhuttaessa, viestin sisällön lisäksi tulee antaa painoarvoa (pun intended) printtituotteiden laadulle ja viestinnän yhtenäisyydelle kaikissa materiaaleissa.

CheckPoint on erikoistunut juuri luovaan markkinoinnin ja mainonnan tekemiseen, brändi-ilmeiden suunnittelusta taittotyöhön. Yhdessä Printtitalo Niinin kanssa tunnemme asiakkaidemme tarpeet – ja myös haasteet, painotuotteiden saralla. Yhdessä tarjoamme sujuvaa palvelua aina markkinointimateriaalien suunnittelusta toteutukseen ja materiaalien toimitukseen perille ajallaan.

Just In Time

“Jobs-To-Be-Done ja mielellään vielä Just-In-Time.” Markkinointi on lyhenteitä ja akronyymejä pullollaan, mutta alasta riippumatta aikatauluhaaste on universaali ongelma. Meillä kaikilla on vain 24 tuntia vuorokaudessa, vaikka joskus toivoisi enemmän. Meille aikataulussa pysyminen on, korkean laadun lisäksi, yksi kumppanuutemme kulmakivistä ja toimintaamme ohjaava arvoista. Haluamme tehdä painomateriaalien ostamisen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi.

CheckPointin ja Niinin yhteistyöllä yrityksesi voi toteuttaa aidosti asiakkaitasi puhuttelevaa markkinointia. Suunnittelemme brändisi näköiset esitteet, julisteet, asiakaslehdet ja kuvastot. Luomme pysäyttävät materiaalit myymälöihin ja yleisöä liikuttaviin tapahtumiin. Teemme ja toteutamme suoramainonnan kampanjoita, joiden avulla brändisi saa huomion myös kotona.

Mikä on juuri teidän haasteenne?

Lisää tehoa myyntiin, kohderyhmää puhuttelevan viestinnän toteuttaminen vai katsojan pysäyttäminen viestisi äärelle? Tai ehkä tarpeesi liittyy työnantajamielikuvan kehittämiseen?

Koska keinoja näiden haasteiden selättämiseen on lukemattomia, me autamme löytämään juuri brändillesi ja halutulle kohderyhmälle sopivat konstit ja kanavat. CheckPointin ja Niinin yhteistyö mahdollistaa asiakkaillemme koko paketin aina luovista ideoista laadukkaaksi lopputuotteeksi. Onpa tarpeesi sitten messubrosyyri tai kokonaisvaltainen brändiuudistus.

Nicholas Nordström, CheckPoint Production Oy

Nicholas Nordström on mainostoimisto Checkpointin toimitusjohtaja. Hän uskoo että yhteistyössä tehdyllä laadukkaalla luovalla suunnittelulla ja toteutuksella asiakkaat saavat kustannustehokkaasti erottuvia markkinoinnin aineistoja.