Löydä kaikki vuoden 2024 upeimmat hääideat kätevästi yhdestä paikasta. Tämä opas esittelee häätrendit, jotka tekevät juhlistasi unohtumattomat ja ainutlaatuiset!

Värit

Pastellit väistyivät! Vuonna 2024 häiden koristeissa ja painotuotteissa on näkynyt rohkeita ja syviä sävyjä. Tummansininen, smaragdinvihreä ja viininpunainen ovat olleet erityisen suosittuja valintoja, tuoden juhliin modernia ja tyylikästä tunnelmaa

Tutustu häämenuihin!

Luonnon läheisyys

Vuonna 2024 vihreät arvot korostuvat entistä enemmän hääjuhlissa. Ekologisuus ja kestävät valinnat näkyvät niin koristeluissa, tarjoiluissa kuin hääpukujen valinnassa. Voit käyttää hääkutsuissa esimerkiksi kierrätetystä kuidusta valmistettua paperia. 

Tutustu hääkutsuihin!

Hääkyltit

Kyltit ovat monikäyttöisiä ja trendikkäitä. Tervetuloa-kyltit, Photobooth-kyltit ja “unplugged ceremony” -kyltit ovat vain muutamia esimerkkejä, mihin voi käyttää. Voit suunnitella omat kylttisi helposti esimerkiksi Niini.fi-verkkokaupan suunnitteluohjelmalla.

Tutustu hääkylttiin!

Persoonallisuus pöytäkoristeissa

Anna pöytänumeroille persoonallinen kosketus lisäämällä niihin omia kuvia. Esimerkiksi pöydässä numero viisi voi olla kuva hääparista viisivuotiaina. Tämä hellyttävä idea tuo vieraille hymyn huulille ja lisää persoonallisuutta juhliin.

Tutustu hääkategoriaan!

Teknologian hyödyntäminen

Teknologia ja digitaalisuus on tullut jäädäkseen myös hääjuhliin. Lisää hääkutsuihin QR-koodi, jonka skannaamalla vieraat pääsevät hääsivustolle. Tämä moderni ratkaisu on helppo ja kätevä tapa jakaa lisätietoa juhlista.

Tutustu hääkutsuihin!

Näillä ideoilla ja trendeillä teet vuoden 2024 häistäsi juuri sellaiset kuin olette aina unelmoineet – ikimuistoiset ja täynnä persoonallisia yksityiskohtia, jotka jäävät vieraiden mieleen pitkäksi aikaa.

Anna juhlanne heijastaa rakkauttanne ja yhteistä matkaanne, ja nauttikaa tästä ainutlaatuisesta päivästä täysillä!

Tutustu häätuotteisiin verkkokaupassa:

From 0,00

Kutsut ja kortit

Kiitoskortti A6

From 0,00

Kutsut ja kortit

Save the Date -kortti, A6

From 0,00

Kutsut ja kortit

Kortti A4

From 0,00

Kutsut ja kortit

Save the Date -kortti, A5

From 0,00

Kutsut ja kortit

Neliön muotoinen kortti

(2)
From 0,00

Kutsut ja kortit

Hääkutsu A5

From 0,00

Kutsut ja kortit

Kiitoskortti A5

From 0,00
Tutustu tuotteisiin!