Hakuaika on päättynyt!

Haemme Helsingin Konalaan reipasta tekijää jälkikäsittelyosastolle.

Nyt haemme joukkoomme TUOTANTOASSISTENTTIA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät ovat monipuolisia ja fyysisiä, tuotantolaitteina mm. liimanidontalinja ja vihkolaite sekä monet muut jälkikäsittelyosaston koneet ja työvaiheet. Haemme osaajaa vakituiseen työsuhteeseen, mutta kesätyö voi olla myös yksi vaihtoehto.

Mitä odotamme sinulta?
– Jälkikäsittelylaitteiden käyttökokemusta
– Positiivista työasennetta sekä hands on -asennetta
– Tiimitaitoja ja joustavuutta
– Koulutusta tai aiempaa kokemusta paino- tai tulostusalalta

Plussaa:
– Digitaalisen arkki- tai suurkuvatulostuksen osaaminen
– B-luokan ajokortti

Tarjoamme sinulle:
– Tavoitteellisen ja monipuolisen tehtävänkuvan kotimaisessa & vakavaraisessa perheyrityksessä.
– Mahtavan työyhteisön
– Kilpailukykyisen palkkauksen

Kiinnostuitko?
Hae lähettämällä CV tai LinkedIn-profiili sekä hakemus sisältäen palkkatoiveesi osoitteeseen tyohakemus@niini.fi otsikolla ”Tuotantoassistentti”.

Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Hakuaika tehtävään on 31.5.2024 asti.

Hae täällä!

Niiniläinen on hyväntuulinen, ystävällinen, auttavainen ja oman ammattinsa paras osaaja sekä ylpeä siitä. ”Kyllä onnistuu” on käytössä usein, ja hän tekee töitä intohimolla lupauksensa eteen. Niiniläinen on ketterä ja kehittyvä, ja haluaa kehittyä alansa parhaaksi tekijäksi.

Niini & Co Oy on vuonna 1957 perustettu perheyritys, joka toimii Suomessa ja Virossa. Niini on moderni ja monipuolinen printtitalo, joka jatkuvasti kehittyy ja kehittää toimialaa omalta osaltaan eteenpäin. Tuotamme uskomattoman upeita tuotteita ja palveluita yritysasiakkaille ja jatkuvasti kasvavan verkkokaupan kautta myös kuluttaja-asiakkaille. Tutustu meihin ja tuotteisiimme ja palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.niini.fi tai somessa: LinkedIn, Facebook & Instagram.