Warning: session_start(): open(/data01/virt115730/tmp/sess_1532f4cdcbebc36ecc0ac56ffc63ad90, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /data01/virt115730/domeenid/www.niini.fi/htdocs/wp-content/plugins/netbase_solutions/core/core.php on line 388

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /data01/virt115730/tmp) in /data01/virt115730/domeenid/www.niini.fi/htdocs/wp-content/plugins/netbase_solutions/core/core.php on line 388
Hyväntekeväisyystapahtuman painotuotteet

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri järjestää vuosittain MLL UP! Muotia ja tähtiä-hyväntekeväisyystapahtuman, jonka tavoitteena on kerätä varoja kiusattujen lasten ja nuorten toipumisen tukemiseen.

Yhteistyö hyvän asian puolesta

Painotalo Niini osallistui tänäkin vuonna järjestämiseen tarjoamalla MLL UP!-hyväntekeväisyysnäytöksen painotuotteet veloituksetta (pro bono). Saimme tapahtuman päätuottajalta, Katariina Parikalta kuulla painotuotteiden käytöstä tapahtumassa sekä yhteistyön sujuvuudesta. 

Postikorteissa käytettiin edellisen vuoden tapahtuman kuvia.

Ennakkomarkkinointia painotuotteilla

MLL UP!-tapahtuman ennakkomarkkinointiin kuului sosiaalisen median mainonnan ja yhteistyöverkoston lisäksi myös painotuotteita. Niini tuotti tapahtumaan postikortteja, joita jaettiin laajasti tapahtumaympäristössä.

“Ne olivat tehokas tapa kertoa ja muistuttaa tapahtumasta.”, kertoo Katariina Parikka. 

Laadukas lopputulos

Niinillä tulostettiin itse tapahtumaan käsiohjelmat ja photobooth-kehykset, jotka lisäsivät tapahtumaan näkyvyyttä. Tapahtuman työntekijöille sekä muotinäytöksen malleille tehtiin jaettavat tapahtumapassit.

Laadukkaat painotuotteet eivät ainoastaan palvelleet käytännön tarkoituksiaan, vaan myös vahvistivat tapahtuman visuaalista ilmettä ja ammattimaisuutta.

Käsiohjelmat helpottivat tapahtuman seuraamista.

”Painotuotteet olivat laadukkaita ja täyttivät kaikki odotuksemme”, kertoo Katariina Parikka, päätuottaja MLL UP!

Photobooth-valokuvakehykset aktivoivat vieraita ja toivat näkyvyyttä. 

Nopeaa ja joustavaa palvelua

Tapahtumia järjestettäessä aikataulut voivat olla tiukkoja ja muutoksia tulee usein viime hetkellä, joten yhteistyökumppanin joustavuus ja nopea reagointi ovat avainasemassa.

“Meillä viimeiset asiat varmistuvat välillä loppumetreillä, joten olemme erittäin tyytyväisiä Niinin nopeaan palveluun”, Katariina Parikka toteaa.

Vauhdikkaassa menossa voi sattua haavereita

Tapahtumien järjestäminen on usein kiireistä ja hektistä, mikä lisää virheiden mahdollisuutta.  Kun kaikki osapuolet toimivat tehokkaasti ja joustavasti, voidaan varmistaa, että mahdolliset haaverit eivät pilaa kokonaisuutta, vaan niistä opitaan ja kehitytään yhä paremmiksi ammattilaisiksi.

“Joskus virheitä tapahtuu, ja on erittäin tärkeää, että ne korjataan välittömästi. Oli ilo tehdä töitä Niinin kanssa!” Katariina kertoo.

Hyväntekeväisyys tapahtuman juontajina toimi Sami Sykkö sekä Aki Linnanahde.

Tapahtumassa nähtiin julkisuuden henkilöitä. 

“Yhden luukun painotalo”

Katariina Parikka suosittelee Niiniä yhteistyökumppaniksi muillekin yrityksille. Hän arvostaa erityisesti sitä, että Niiniltä saa painopalveluita “yhden luukun periaatteella”. 

“Niinistä on tullut meille todella tärkeä yhteistyökumppani ja olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön”, Katariina kertoo. 

Tärkeä yhteistyö molemmin puolin

Niini tekee yhteistyö MLL:n kanssa myös tapahtuman ulkopuolella. Yhteistyö Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa antaa meille mahdollisuuden osoittaa, että yrityksemme välittää yhteisön hyvinvoinnista.

Niini on ylpeä saadessaan olla mukana tukemassa tätä arvokasta tavoitetta ja edistämässä kiusattujen lasten ja nuorten hyvinvointia.