Skip to content

Takaisin

Haussa tuotepäällikkö digipalveluihin!

Haemme Kopio Niinille diginatiivia ja reipasta tuotepäällikköä digipalveluihin Helsingin Pitäjänmäkeen 

Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Tuotepäällikkönä otat osaa Kopio Niinin tulevaisuuden digistrategian suunnitteluun ja sen toteuttamiseen. Olet osaltasi vastuussa sekä digiliiketoiminnan hallinnasta ja sen kehittämisestä. Päivittäisessä työssäsi vastaat muun muassa infran ylläpidosta sekä sen uudistamisesta, otat osaa verkkokaupan suunnitteluun ja sen toimivuuden parantamiseen asiakasnäkövinkkelistä. Lisäksi vastaat muiden sähköisten kanavien, kuten esimerkiksi sähköisten tilauksien (rakennuspiirustukset) prosessien toimivuudesta ja erilaisista sähköisistä julkaisuista. Teet läheistä yhteistyötä yrityksen sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Päivittäisessä toiminnassasi asiakas on keskiössä ja haluat parantaa käyttökokemusta. Toimipaikkasi sijaitsee Pitäjänmäellä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Olet diginatiivi, joka on aidosti kiinnostunut alan trendeistä ja olet aina ajan hermolla. Perusluonteeltasi olet aikaansaava ja innostunut ja osaat hahmottaa digipuolen kokonaisuuksia. Päivittäisessä työssäsi haluat kehittää, mutta myös itse ammatillisesti kehittyä. Olet sosiaalisesti lahjakas ja positiivinen moottori –mitä ikinä teetkään. Kuulostaako Sinulta? Lähetä ihmeessä hakemus!

Tarjoamme Sinulle:

 • Uuden ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan kotimaisessa perheyrityksessä
 • Kattavan perehdytyksen tehtävänkuvaan ja koko organisaatioon ja sen toimintaan
 • Laajan ja vastuullisen roolin digipalvelujen ja niiden kehittämisen parissa
 • Tiiviin perheyrityksen tuen ja yhdessä tekemisen meiningin
 • Vakavaraisen yrityksen palkkauksen (kiinteä) + muut edut

Toivomme Sinulta:

 • Työhön soveltuvaa koulutustaustaa ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Loistavia IT-taitoja ja kokemusta alan eri ohjelmistoista
 • Vahvoja näyttöjä projektinjohtamisesta
 • Palavaa intohimoa juuri digitalisaatioon ja sen hyödyntämiseen organisaatioissa
 • Can do –asennetta päivittäisessä tekemisessä
 • Hyvää englannin kielen taitoa

Bonukset:

 • Koodaustaitoja

Kiinnostuitko tehtävästä? Saatat olla etsimämme helmi! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 27.11.2016 mennessä ja vakuuta meidät. Lähetä ne osoitteeseen: marjukka@helmitehdas.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Nieminen +358 50 566 5612 tai marjukka@helmitehdas.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan talven aikana. Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää