Helsingin Meripelastusyhdistys luottaa Kopio Niiniin painotuotehankinnoissa:
Jäsenlehdet Stadin Trossi ja Meripelastus sekä viitta- ja keräilytarrat tehdään Kopio Niinissä.

”Helsingin Meripelastusyhdistyksen kaikki aktiivit ovat täysin vapaaehtoisia, eivätkä näin ollen saa palkkaa tekemästään työstä. Vuosittain yhdistyksen pelastusveneillä pelastetaan tai avustetaan noin kolmeasataa ihmistä noin sadassa erilaisessa tehtävässä. Yleisimmät syyt avun tarpeeseen johtuvat veneiden teknisistä vioista sekä karilleajoista. Muita erilaisia tehtäviä ovat esimerkiksi etsinnät, ensiapu- ja sammutustehtävät. Käytännössä eteen tulee kaikenlaisia tapauksia, joita merellä tapahtuu. Vaikka valtaosassa ei välitöntä hengenvaaraa olekaan, osassa henkilöt on saatu pelastettua viime hetkellä.

Helsingin Meripelastusyhdistyksen yhteistyö Kopio Niinin kanssa on toiminut hyvin, sillä Kopio Niini on hoitanut Helsingin Meripelastusyhdistyksen jäsenlehden painamisen ja postituksen jo vuosia.

Liittymällä Trossijäseneksi, sinäkin voit olla parantamassa omaa veneilyturvallisuutta. Lisätietoja saat nettisivuiltamme www.meripelastus.fi/helsinki. Löydät meidät myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. Stadin Trossi -jäsenlehteämme voit käydä lukemassa sähköisenä Issuu.com-palvelussa. Jäsenille Kopio Niinin painama lehti tulee kotiin kannettuna neljä kertaa vuodessa.”

Jukka-Pekka Lumilahti
Puheenjohtaja, Helsingin Meripelastusyhdistys

Useat Meripelastusyhdistykset ympäri Suomen luottavat Kopio Niinin palveluihin. Kaikilla Kopio Niinin toimipistepaikkakunnilla toimii myös Meripelastusseuran paikallisyhdistys.