Skip to content

Takaisin

Helsingin Meripelastusyhdistys luottaa Kopio Niiniin

Helsingin Meripelastusyhdistys luottaa Kopio Niiniin painotuotehankinnoissa:
Jäsenlehdet Stadin Trossi ja Meripelastus sekä viitta- ja keräilytarrat tehdään Kopio Niinissä.

”Helsingin Meripelastusyhdistyksen kaikki aktiivit ovat täysin vapaaehtoisia, eivätkä näin ollen saa palkkaa tekemästään työstä. Vuosittain yhdistyksen pelastusveneillä pelastetaan tai avustetaan noin kolmeasataa ihmistä noin sadassa erilaisessa tehtävässä. Yleisimmät syyt avun tarpeeseen johtuvat veneiden teknisistä vioista sekä karilleajoista. Muita erilaisia tehtäviä ovat esimerkiksi etsinnät, ensiapu- ja sammutustehtävät. Käytännössä eteen tulee kaikenlaisia tapauksia, joita merellä tapahtuu. Vaikka valtaosassa ei välitöntä hengenvaaraa olekaan, osassa henkilöt on saatu pelastettua viime hetkellä.

Helsingin Meripelastusyhdistyksen yhteistyö Kopio Niinin kanssa on toiminut hyvin, sillä Kopio Niini on hoitanut Helsingin Meripelastusyhdistyksen jäsenlehden painamisen ja postituksen jo vuosia.

Liittymällä Trossijäseneksi, sinäkin voit olla parantamassa omaa veneilyturvallisuutta. Lisätietoja saat nettisivuiltamme www.meripelastus.fi/helsinki. Löydät meidät myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. Stadin Trossi -jäsenlehteämme voit käydä lukemassa sähköisenä Issuu.com-palvelussa. Jäsenille Kopio Niinin painama lehti tulee kotiin kannettuna neljä kertaa vuodessa.”

Jukka-Pekka Lumilahti
Puheenjohtaja, Helsingin Meripelastusyhdistys

Useat Meripelastusyhdistykset ympäri Suomen luottavat Kopio Niinin palveluihin. Kaikilla Kopio Niinin toimipistepaikkakunnilla toimii myös Meripelastusseuran paikallisyhdistys.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää