Skip to content

Takaisin

Huipputasoista väricad-tulostusta

Syksy saa luonnon puhkeamaan väriloistoon, ja niin saadaan mekin CAD-rakennuspiirustukset.

”Ihminen reagoi väreihin voimakkaasti, voisi sanoa, että voimakkaammin kuin tekstiin, joten niillä on suuri merkitys visuaalisessa viestinnässä. Värien suuren viestinnällisen arvon vuoksi, ihmiset eivät harvemmin enää tyydykään mustavalkoiseen tekniikkaan, vaan ovat siirtyneet värillisten tulosteiden maailmaan. Tämä väreihin siirtyminen on huomattu alalla jos toisella ja siksi mekin suosittelemme väritulosteita mustavalkoisten sijaan. Rakennuspiirustuksissa suunnittelijat usein käyttävät eri värejä, indikoimaan tiettyä tarkentavaa informaatiota. Esimerkiksi sähkölinjoja, vesiputkia tai muuta, jonka täytyy erottua piirustusten pohjakuvista. Värillä on helppo merkitä piirustuksiin joitain tärkeitä huomioita, joiden täytyy pompata sitä lukevan henkilön silmiin. Myös julkisivukuvat heräävät uuteen uskoon, kun talojen julkisivut nähdään niiden omissa väreissä, eikä vain mustavalkoisena tulosteena.” Näin pohtii tuoteasiantuntijamme Sampo väri-CAD-tulosteista.

Väreillä on siis merkitystä, eli yhteyttä myyntiin niin kerromme lisää myynti@niini.fi | 010 6803 400.

#väriCAD #värilläselvyyttä #rakennuspiirustukset #kukajeesaanoniini #niinioy

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää