Tehdään verkkojulkaisuiden dokumentaatiosta saavutettavia kaikille!

Saavutettavuudella tarkoitetaan, että verkkosivut ja mobiilisovellukset sekä niiden sisällöt ovat kenen tahansa käytettävissä ja ymmärrettävissä. Saavutettava viestintä on ihmisoikeus.

Saavutettavuusvaatimukset velvoittavat esimerkiksi julkisen hallinnon organisaatioita sekä osaa järjestöistä ja yrityksistä. Vaatimusten soveltaminen alkoi porrastetusti jo viime vuonna. Saavutettavien materiaalien tarjoaminen on yhdenvertaistavaa ja näin ollen toivottavaa muillekin kuin julkisten palveluiden tarjoajille. Onhan siis sinun yrityksesi dokumentit kunnossa?

Ota yhteyttä, niin toteutamme yrityksellesi saavutettavia julkaisuja, olipa sitten kyse esitteestä, lomakkeesta tai muusta sisällöstä sivuillesi tai sähköpostisi liitteeksi. Olemme toteuttaneet kokonaisia laajan kirjavia lomakeprojekteja tai pienempiä yksittäisiä dokumentteja. Ole yhteydessä myyntiimme ja pyydä tarjous! Tehdään yhdessä hyvää työtä tasavertaisuuden eteen.

 

#saavutettavuusdirektiivi #saavutettavuus #dokumentitkaikille #pidetäänhuolta #tasavertaisuus #printtitaloniini #kukajeesaanoniini