Skip to content

Takaisin

Saavutettava viestintä on ihmisoikeus

Tehdään verkkojulkaisuiden dokumentaatiosta saavutettavia kaikille!

Saavutettavuudella tarkoitetaan, että verkkosivut ja mobiilisovellukset sekä niiden sisällöt ovat kenen tahansa käytettävissä ja ymmärrettävissä. Saavutettava viestintä on ihmisoikeus.

Saavutettavuusvaatimukset velvoittavat esimerkiksi julkisen hallinnon organisaatioita sekä osaa järjestöistä ja yrityksistä. Vaatimusten soveltaminen alkoi porrastetusti jo viime vuonna. Saavutettavien materiaalien tarjoaminen on yhdenvertaistavaa ja näin ollen toivottavaa muillekin kuin julkisten palveluiden tarjoajille. Onhan siis sinun yrityksesi dokumentit kunnossa?

Ota yhteyttä, niin toteutamme yrityksellesi saavutettavia julkaisuja, olipa sitten kyse esitteestä, lomakkeesta tai muusta sisällöstä sivuillesi tai sähköpostisi liitteeksi. Olemme toteuttaneet kokonaisia laajan kirjavia lomakeprojekteja tai pienempiä yksittäisiä dokumentteja. Ole yhteydessä myyntiimme ja pyydä tarjous! Tehdään yhdessä hyvää työtä tasavertaisuuden eteen.

 

#saavutettavuusdirektiivi #saavutettavuus #dokumentitkaikille #pidetäänhuolta #tasavertaisuus #printtitaloniini #kukajeesaanoniini

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää