Skip to content

Takaisin

Kopio Niini on mukana FinnBuild 2018 messuilla!

Läpinäkyvässä sekä yhteisessä tekemisessä, jota ei rajoita turhat raja-aidat, on hyvät eväät paremman tulevaisuuden rakentamiselle. Uusitun projektipankkimme lisäksi esittelemmekin yhdessä yhteistyökumppanimme Congridin kanssa kehittämäämme ratkaisua, jolla kaikki rakennustyömaan toimijat linkitetään samaan katkeamattomaan viestiketjuun. Käy kurkkaamassa yhteistyökumppanimme FinnBuildia käsittelevä bloggaus.

#tiedonkulku #yhteistyö #rajapinnat #API #niiniplus #congrid

Finnbuild-messut ovat 10.-12.10.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Meidät ja yhteistyökumppanimme Congridin löydät osastolta 6g2. Tulehan käymään ständillämme niin kerromme lisää.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää